Saturday, January 16, 2021

Duhet të jeni gjithmonë i hapur ndaj kritikave

Duhen lexuar

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Në botën biznesit, ndryshe nga bota e artit, kritikat merren shpesh negativisht.Por kriticizmi konstruktiv është thelbësor në cdo fushë që kërkon kreativitet, inovacion, dhe zgjidhje problemesh. Meqënëse lidershipi i kërkon të treja, liderat janë të kujdesshëm jo vetëm për të qënë të hapur ndaj kritikave, por ata janë gjithmonë në kërkim të kritikave konstruktive. Pyet njërzit- bëni raporte të drejtpërdrejta, kolegët, klientet – për të nxitur qasjet dhe idetë tuaja. Kritikat mund të jenë qasje të dobishme për të testuar idetë dhe për të mbajtur punonjësit dhe skuadrën në përgjegjësi të vazhdueshme.(HBR, June 2009)

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Pune ne Digital Marketing dhe aftesite e kerkuara

Content & Marketing Professionals Nese po kerkon te rritesh ne karriere ne sektorin e marketingut dhe sidomos marketingut digital,...