Saturday, January 23, 2021

Duapune.com tek Panairi i Punës 2016

Duhen lexuar

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

20160429_110818Si çdo vit edhe këtë vit u organizua Panairi i Punes 2016 në Pallatin e Kongreseve, ku morrën pjesë mbi 160 kompani me shumë vende pune të lira të sektorëve dhe profileve të ndryshme.

Duapune.com portal i vetëm profesional i dedikuar 100 % punësimit të kualifikuar ishte pjesëmarrës i rëndësishmë në këtë panair pune. Jo si të gjitha kompanitë pjesëmarrëse në panair të cilat ofronin vende pune për nevojat e tyre, por stafi i dupaune.com prezantonte portalin me të gjitha vendet vakante që kompanitë e sektorit privat kanë në treg. Stafi i duapune.com orjentonte të gjithë të interesuarit dhe vizitorët që të vizitonin portalin online, por edhe pranë stëndës në monitorin e madh të ofruar enkas për ta, duke kërkuar vende pune konkrete për personat e interesuar për punë, si dhe duke i bërë të ditura që në mbarim të këtij panairi të gjithë punëkërkuesit dhe punëdhënësit tashmë e kanë panairin e tyre online në 365 ditët e vitit “duapune.com”.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<