Monday, October 19, 2020

Duapune.com tashmë edhe në celularin tuaj

Duhen lexuar

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

baner slideshow duapuen blogDuapune.com portali që prej kaq kohësh ju ka ardhur në ndihmë të gjithëve për gjetjen e nje punë në kohë të shpejtë dhe të lehtë, sot vjen edhe më lehtë se kurrë më parë “duapune.com në Android” mjafton të kesh celular dhe mund ta shkarkosh shumë thjeshtë.
Tashmë ju mund të vizitoni duapune.com kurdo dhe kudo që të jeni, të informoheni për poziconet e lira të punës si dhe të aplikoni për to menjëherë direkt nga celulari juaj.

Duapune.com versioni për celular përfaqëson një vlerë të shtuar të portalit më të vizituar për punën dhe karierën duapune.com, e cila është aktive prej 2009 dhe ku janë regjistruar me mijëra punëkërkues, punëdhënës dhe vende pune të shpallura.
duapune.com për celularë në Android ofron:

•    Kërkim të përgjithshëm me fjalë kyçe, qytet, kategori pune, emri i kompanisë.
•    Faqja kryesore e një vendi të lirë, pozicion pune.
•    Lista e vendeve të lira të punës.
•    Lista e kategorive të punës.
•    Faqja e kompanisë së regjistruar.

Aplikimi duapune.com për Android është falas dhe nuk është e nevojshme të regjistrohesh për ta përdorur. Këtë version mund ta shkarkoni dhe ta përdorni kudo që jeni.

- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

Grafiku i çuditshem i “rritjes” se pages minimale ne Shqiperi

Çështja e pagave është rikthyer si objekt diskutimi tashmë 7 muaj para zgjedhjeve parlamentare në Shqipëri.  Qeveria ka në...