duapune.com pjesemarres ne Panairin e Punes dhe Aftesive 2022- Politekniku

0
254

Universiteti Politeknik i Tiranës organizoi sot në datë 2 Qershor 2022 tek ambientet e tij Panairin e Punës, 2022 edicionin e dytë të këtij panairi.

Mbi 30 kompani të sektorëve të ndryshëm si: ndërtimi, teknologji komunikimi, miralesh, tekstilesh, punësimi etj ishin pjesëmarrëse dhe u prezantuan sot studentëve të Politeknikut mundësi punësimi, intershipe etj .

duapune.com u përfaqësua me stendën e saj, ku ekipi mirëpriti punëkërkues të grupmoshave të ndryshme, dha informacion mbi mundësitë e punësimit që janë aktive në duapune.com dhe këshilloi të rinjtë për zhvillimin e një karriere sa më të suksesshme.

52c0933d 225f 481f 9835 f5d9c59c9ecb
ddab1aba b2d7 4153 8f90 3b35ea855fb8
c483a120 6aa9 459b af0c 3a96ca845176
ae522910 799a 4248 8138 d5558a0584c1

Stafi duapune.com falenderon të gjithë pjesëmarrësit dhe ju mirëpret në organizime të tjera.