duapune.com pjesemarres ne Panairin e Punës 2022-Fakulteti i Gjuhëve të Huaja

0
130

Sot në datë 26 Maj u organizua Panairi i Punës tek ambientet e Fakultetit te Gjuhëve të Huaja.

Mbi 35 kompani pjesëmarrëse të sektorit telekomunikacion, agjensi punësimi, shërbim klienti etj u prezantuan sot studentëve të degëve histori, gjuhë të huaja, gazetari etj mundësi punësimi part time, full time, intershipe etj.

duapune.com u përfaqësua me stendën e saj, ku ekipi mirëpriti punëkërkues te grupmoshave të ndryshme, dha informacion mbi mundësitë e punësimit që janë aktive në duapune.com dhe këshilloi të rinjtë për zhvillimin e një karriere sa më të suksesshme.

3b43e6d8 5665 478e 8195 5603fc2122f1
ccb3bb3a b9c9 4f64 8a40 4b1fd7f7b37a
271abe90 d3fe 4d1a a7e8 b1930a8635eb
5e873f89 8af9 443d 9bfd 0e90169e8094
c5f76a7f d896 479e 8810 62257dd320be
5ef9ff86 6ad4 41a6 8221 d10a50d86dd1

Stafi duapune.com falenderon të gjithë pjesëmarrësit dhe ju mirëpret në organizime të tjera.