Monday, January 18, 2021

Puna e së ardhmes. A jemi gati? – duapune.com në “Korça Digital Weekend”

Duhen lexuar

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

duapune.com ditën e shtunë, datë 25 janar 2020, në eventin “Korça Digital Weekend”.

Themeluesi i duapune.com z. Dritan Mezini, diskutoi mbi të ardhmen e punës, avantazhet që ofron teknologjia në fushën e punësimit në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar dhe mundësitë e shumta për të rinjtë. Profesionistët më të mirë nga Shqipëria, Kosova, Mali i Zi dhe diaspora i hapën kështu rrugë formësimit të së ardhmes inovative për të rinjtë korçarë. 19 vende pune dhe trajnime u ofruan në mbështetje për sipërmarrjet inovative.

83520605 3313164238710817 6031396567745822720 n 83996161 3313163838710857 3757675825097342976 n 82891620 3313163752044199 2229104905845473280 n

 

#duapune #korcadigitalweekend #digital #globalleaders #globalnetwork #networking #network #digitalskills #digitaleconomy #korca #weekend #bashkiakorce #albania #tech #empowerment #it #design #science #technology #innovation #software #startup #programming #education #coding #informationtechnology #work

 

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...