Thursday, October 29, 2020

Duapune.com në eventin e teknologjisë – Tirana Tech Open 2019

Duhen lexuar

Punesim brenda 24 oreve si Specialist Marketingu – Bolv Oil rekord aplikimesh.

Bolv OIL, nje prej klienteve besnike te duapune.com prej vitesh, diten e djeshme, me ane te nje postimi Standard, (me nje pagese...

Internship profesional ne Gjermani ? Po, eshte e mundur.

Ju njohim me Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans.

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

3 pyetje per te kuptuar nese puna i sjell kuptim jetes tende

Steve Johnson, Sipërmarrës, President dhe Bashkëdrejtues në Berkshire Grey Kuptimi për punën është i rëndësishëm. Për bizneset, është një...

Në datat 25, 26 & 27 Shtator 2019 Duapune.com ishte pjesë e eventit Tirana Tech Open në Expocity Albania, si një nga anëtarët e shoqatës AITA. Tirana Tech Open ishte një event multi-dimensional për të gjithë të pasionuarit ndaj teknologjisë së aplikuar, bizneset e kësaj industrie, studentët e akademikët, punonjësit në sekorin e arsimit, si dhe investitorët apo zyrtarët e interesuar për nxitjen e investimeve lokale apo të huaja në sektor. Ky event u bazua në tre shtylla kryesore si: Edukimi dhe Teknologjia; Sipërmarrja dhe Inovacioni; Investimi dhe Zhvillimi në sektor.

Gjatë këtyre tre ditëve, duapune.com informoi vizitorët, i njohu me arritjet dhe historitë e suksesit të kompanisë dhe mori pjesë në forum si një nga aktorët e rëndësishëm të tregut të punës në “edukimin” e punëkërkuesve për sa i përket punësimit dhe qasjes ndaj teknologjisë e cila po ndikon çdo ditë e më shumë në këtë proces.

20190927 111252 001 20190927 110900

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punesim brenda 24 oreve si Specialist Marketingu – Bolv Oil rekord aplikimesh.

Bolv OIL, nje prej klienteve besnike te duapune.com prej vitesh, diten e djeshme, me ane te nje postimi Standard, (me nje pagese...

Internship profesional ne Gjermani ? Po, eshte e mundur.

Ju njohim me Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans.

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

3 pyetje per te kuptuar nese puna i sjell kuptim jetes tende

Steve Johnson, Sipërmarrës, President dhe Bashkëdrejtues në Berkshire Grey Kuptimi për punën është i rëndësishëm. Për bizneset, është një...

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...