Thursday, October 29, 2020

Duapune.com merr pjesë në Panairin e Energjisë “Energy Expo & Forum 2019”

Duhen lexuar

Punesim brenda 24 oreve si Specialist Marketingu – Bolv Oil rekord aplikimesh.

Bolv OIL, nje prej klienteve besnike te duapune.com prej vitesh, diten e djeshme, me ane te nje postimi Standard, (me nje pagese...

Internship profesional ne Gjermani ? Po, eshte e mundur.

Ju njohim me Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans.

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

3 pyetje per te kuptuar nese puna i sjell kuptim jetes tende

Steve Johnson, Sipërmarrës, President dhe Bashkëdrejtues në Berkshire Grey Kuptimi për punën është i rëndësishëm. Për bizneset, është një...

Në kuadër të “Ditëve të Energjisë për Rajonin”, në datat 4-5 tetor 2019, në Expocity Albania u zhvillua Panairi dhe Forumi i Energjisë: “Energy Expo & Forum 2019”. Gjatë këtij edicioni të 3-të të panairit të energjisë, duapune.com mori pjesë si anëtare e shoqatës AITA, e cila vazhdon kontributin në bashkëpunimin mes sektorëve, gjetjen e tregjeve të reja, udhëheqjen drejt risive dhe projekteve shkencore e bashkëkohore të së ardhmes për tregun shqiptar, rajonal dhe më gjerë. Gjatë aktivitetit stenda e shoqatës u vizitua nga personalitete të shtetit dhe nga investitorë të huaj.

#energy #duapune #green #ict #aita #albania #expocity #fair #forum

71812317 2401525676621983 1482022579093897216 o71712619 2401527169955167 4011619000583716864 oWhatsApp Image 2019 10 07 at 11.19.5871514124 2401525439955340 2249014643357908992 oWhatsApp Image 2019 10 07 at 11.18.04

WhatsApp Image 2019 10 07 at 11.18.05

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punesim brenda 24 oreve si Specialist Marketingu – Bolv Oil rekord aplikimesh.

Bolv OIL, nje prej klienteve besnike te duapune.com prej vitesh, diten e djeshme, me ane te nje postimi Standard, (me nje pagese...

Internship profesional ne Gjermani ? Po, eshte e mundur.

Ju njohim me Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans.

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

3 pyetje per te kuptuar nese puna i sjell kuptim jetes tende

Steve Johnson, Sipërmarrës, President dhe Bashkëdrejtues në Berkshire Grey Kuptimi për punën është i rëndësishëm. Për bizneset, është një...

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...