Saturday, October 24, 2020

“Doni një ditë pushim?”

Duhen lexuar

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

412cwsr 0PL. AA278 PIkin4BottomRight 3422 AA300 SH20 OU01Kështu ju doni një ditë pushim. Le të shikojmë pak se çfarë jeni duke kërkuar. Janë 365 ditë të vlefshme për punë. Janë 52 javë në vit në të cilat ju tashmë keni 2 ditë pushim për javë, ngelen 261 ditë të vlefshme për punë. Meqë ju shpenzoni 16 orë çdo ditë jashtë pune, do të thotë se keni harxhuar dhe 170 ditë të tjera, duke lënë vetëm 91 ditë të vlefshme për punë. Ju harxhoni 30 minuta çdo ditë në pushimet për kafe të cilat bëjnë 23 ditë për vit, duke lënë kështu vetëm 68 ditë të disponueshme për punë. Me një orë drekë çdo ditë, ju keni përdorur dhe 46 ditë, duke lënë vetëm 22 ditë të vlefshme për punë. Ju normalisht 2 ditë në vit largoheni sepse jeni të sëmurë. Kështu ju ngelen 20 ditë në vit të vlefshme për punë. Ne jemi pushim 5 festa në vit, kështu koha juaj e vlefshme për punë ka zbritur në 15 ditë. Ne bujarisht ju japim 14 ditë pushim në vit e cila ju lë ju vetëm 1 ditë të vlefshme për punë dhe do të jetë  e tmerrshme nëse ju merrni dhe këtë ditë pushim.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...