Saturday, January 16, 2021

DM Consulting /duapune.com organizoi për BIG Market trajnimin”Menaxhimi efektiv i stresit dhe komunikimit”

Duhen lexuar

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

TRAJNIMI BIG MARKETDM-Consulting Services/duapune.com organizoi me sukses trajnimin me temë “Menaxhimi efektiv i stresit dhe komunikimit” me pjesëmarrje të stafit të “Big Market”, në datë 25 Mars 2017.
Në trajnim u trajtuan raste dhe forma të ndyshme të konflikteve që mund të ndodhin në vendin e punës,
u diskutuan mënyrat e duhura për ti dhënë zgjidhje një konflikti dhe qëndrimet që duhen mbajtur për të minimizuar ato. Pjesëmarrësit sollën shembuj të ndryshëm nga puna e përditëshme të cilat u diskutuan gjatë trajnimit.
DM Consulting Services do të organizojë trajnime të tjera në vijim.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Pune ne Digital Marketing dhe aftesite e kerkuara

Content & Marketing Professionals Nese po kerkon te rritesh ne karriere ne sektorin e marketingut dhe sidomos marketingut digital,...