Saturday, October 24, 2020

Diplomat universitare më të vlerësuara për zhvillimin e karrierës

Duhen lexuar

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

01 degreemoneyNëse jeni një student duke kërkuar për karrierë atëhere ju duhet të vlerësoni cilat janë diplomat më të mira për të studiuar në mënyrë që të avanconi në karrierë.

Këtu janë disa nga diplomat më me përfitim për t`ju çuar ju në rrugën e suksesit të karrierës:

Shkenca e kompjuterit
Një nga industritë kryesore për rritje, një diplomë në shkencat e kompjuterit do t`ju ofrojë pagë të shkëlqyer dhe potencial të shkëlqyer për rritje. Si rezultat një numër studentësh në rritje janë duke zgjedhur për të ndjekur një edukim në shkencat e kompjuterit, me një figurë që është duke u rritur 5.5% në vitet e fundit.

Inxhineria e Software
Inxhinieria e software fokusohet në testet e dizejnimit dhe shkrimit për programet e kompjuterave. Specialistët inxhinierë të software janë duke u bërë gjithnjë e më shumë të kërkuar dhe me paga shumë të larta.

Financë
Industria e financës ofron një numër shumë të madh mundësish për karrierë për punëkërkuesit. Rritja në pagë është domethënëse në 88%.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...