Sunday, April 18, 2021

DIMAK organizon Webinar me temën “Praktikat Profesionale në Gjermani”

Duhen lexuar

QUIZ: Cili është mëngjarash?

Shikoni me vemendje figurën. Përgjigjja e saktë: NR 5

Mberrini vone ne pune? Cili ishte justifikimi?

Të gjithëve na ka ndodhur të mos arrijmë në orar në punë. Na ndodhin gjëra të paparashikuara, nuk zgjohemi mirë në mëngjes, na shkojnë...

Si te vendosni punen vullnetare ne nje CV?

Fakt: Punëdhënësve u pëlqen të shohin që ju keni kryer punë vullnetare. Kjo është mënyra se si ta vendosni dhe ta nënvizoni...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

104538641 2033935356739317 2343665242516233300 n

DIMAK Albania, (Qendra Gjermane e Informacionit për Migracion, Arsim Profesional dhe Karrierë) ju fton të merrni pjesë në Webinarin tonë për “Praktikat Profesionale në lidhje me Studimin në Gjermani” te  Premte, 26 Qershor, 2020 ne oren 13:00.

Qëllimi i këtij Webinar është të informojë personat e interesuar në lidhje me kriteret, procedurat dhe cfarë  konsiderohet si nje praktik e lidhur me studimin.

Nëse jeni të interesuar, ju lutemi regjistrohuni tek linku më poshtë brënda dates 24 Qershor, 2020.

https://docs.google.com/forms/d/1YDMQsOPoavSaUONwZaZtWrERB6bsHgAN-tK8geSF7BY/edit

Pasi të regjistroheni, një link për Webinarin do t’ju dërgohet para Webinarit, si dhe një dokument “Si të bashkoheni ne Webinar” nësë do keni ndonjë vështirësi.

Ndërkohë

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë Webinar, ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni:

Email: [email protected]
Numri i Kontaktit: +355 69 706 0005
Facebook: DIMAK Albania

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

QUIZ: Cili është mëngjarash?

Shikoni me vemendje figurën. Përgjigjja e saktë: NR 5

Mberrini vone ne pune? Cili ishte justifikimi?

Të gjithëve na ka ndodhur të mos arrijmë në orar në punë. Na ndodhin gjëra të paparashikuara, nuk zgjohemi mirë në mëngjes, na shkojnë...

Si te vendosni punen vullnetare ne nje CV?

Fakt: Punëdhënësve u pëlqen të shohin që ju keni kryer punë vullnetare. Kjo është mënyra se si ta vendosni dhe ta nënvizoni...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Studioni ne SHBA per programet bachelor, master apo doktorature.

Nje lajm i mire na vjen nga American Corner Tirana. Jeni të interesuar të studioni në ShBA? Keni pyetje...