Saturday, January 23, 2021

Diferenca midis teje dhe shefit tënd

Duhen lexuar

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

1.  Kur ti nuk bën një detyrë, je dembel.

Kur shefi nuk e bën, është shumë i zënë.

2. Kur ti shkel një rregull etike, po tregohesh i pasjellshëm.

Kur shefi shkel disa rregulla, po tregohet origjinal.

3.  Kur ty të duhet një kohë e gjatë për të bërë dicka, je i/e ngadaltë.

Kur shefit i duhet një kohë e gjatë, ai po e bën punën të plotë.

4. Kur ti bën një gabim, je budalla.

Kur shefi bën një gabim, është thjeshtë njerëzore.

5. Kur bën dicka që nuk të është thënë ta bësh, po kalon autoritetin tënd.

Kur shefi bën dicka të tillë, ajo quhet iniciativë.

6. Kur ti mban një qëndrim, po tregohesh kokëfortë.

Kur shefi e bën dicka të tillë, po tregohet i vendosur.

7. Kur ti je jashtë zyrës, po sorollatesh,

Kur shefi jot është jashtë zyre, ai është për punë biznesi.

8. Kur ti je një ditë sëmurë, ti je gjithmonë sëmurë.

Kur shefi është një ditë sëmurë, ai duhet të jetë shumë sëmurë.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
Previous articlePlani Rigjenerues
Next articleAbstenizëm
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<