Saturday, October 24, 2020

Dërgoni një letër falenderuese pas intervistës

Duhen lexuar

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

writing a thank you letter after interviewShkrimi i letrave falenderuese ishte konsideruar dikur si një punë për festat dhe ditëlindjet. Në tregun rekrutues dhe konkurrues të sotëm është bërë i rëndësishëm.

Për dikë dërgimi i një letre falenderimi është një çështje e sjelljes së zakonshme dhe zakoni natyral, por për të tjerë është një kulturë e huaj dhe ata janë të habituar që kjo pritet prej tyre.

Për ata që besojnë nuk është e nevojshme të dërgosh një shënim falenderues, pikët e mëposhtme mund t`ju bëjnë juve të ndërroni mendje!

Pse të dërgoni një letër falenderuese pas intervistës?

Ajo tregon karakterin tuaj në një dritë pozitive
Letrat falenderuese janë gjithashtu një mënyrë shumë e mirë për të marrë “anën e mirë” të rekrutuesit. Duke i dërguar një letër falenderuese ajo nënkupton që ju keni një personalitet të sjellshëm dhe jeni të respektueshëm.

Mundësitë e vetë-vlerësimit
Nëse ju keni ndonjë mundësi për të theksuar pikët tuaja pozitive për një punësues potencial atëherë duhet të ndërmerrni atë. Shumë ekspert besojnë që ju duhet të shkoni aq larg sa që personalisht të “vlerësoni” letrën tuaj dhe ta shkruani me dorë për një efekt maksimal.

Potencialet e networking
Nëse dërgoni një letër falenderuese nëpërmjet email, ju mund të shfrytëzoni mundësinë për t’u përfshirë në lidhjet sociale të profilit. Kjo do t`ju lejojë të mbani kontakt me punonjësit që mund të jenë të aftë që t`ju referojnë juve për një pozicion në të ardhmen.

Fitoni simpantizantë!
Kur merrni një vendim punësimi, kompanitë shpesh do të marrin opinionin e të gjithë atyre që ju kanë takuar për të vendosur për t`ju punësuar apo jo. Kështu që është e këshillueshme që të merrni kartën e biznesit të çdokujt që takoni, duke përfshirë dhe recepsionistin dhe duke i dërguar çdo personi një letër falenderimi.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...