Tuesday, October 27, 2020

Cilat janë punët e reja sot në duapune.com 30/04/2020

Duhen lexuar

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Shitje Zhvillim biznesi 5

Në duapune.com sot u publikuan 8 punë të reja me të cilat ju njohim në vijim.

Në qytetin e Tiranës kërkohet të punësohet për këto pozicione:

  1. Financier/e

https://duapune.com/jobs/financiere-363

  1. Operatore Back Office InDesign (lavoro da casa)

https://duapune.com/jobs/operatore-back-office-indesign-lavoro-da-casa

  1. Menaxher/e Marketingu

https://duapune.com/jobs/menaxhere-marketingu-55

  1. Supervizor Shitjesh

https://duapune.com/jobs/supervizor-shitjesh-18

 

Në qytetin e Prishtinës kërkohet të punësohet për këto pozicione:

  1. Specialist i Zgjidhjeve të Biznesit

https://duapune.com/jobs/specialist-i-zgjidhjeve-te-biznesit-prishtine

  1. Agjent/e për Gjuhën Italiane

https://duapune.com/jobs/agjente-per-gjuhen-italiane-prishtine

  1. Agjent/e për Gjuhën Gjermane

https://duapune.com/jobs/agjente-per-gjuhen-gjermane-prishtine

  1. Recruiter

https://duapune.com/jobs/recruiter-prishtine

 

Për më shumë vizitoni duapune.com

“Miku juaj për punë dhe karrierë”

 

 

 

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.