Friday, January 15, 2021

Çfarë është “Vënia e një qëllimi”?

Duhen lexuar

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

smart-goals-myswimproVenia e një qëllimi është një proces formal gjatë së cilës ju përcaktoni qëllimet të cilat planifikohen të arrihen. Kur ju vendosni qëllimet, ju i përkushtoheni rezultateve që ju mund t’i realizoni personlisht ose si ekip. Vënia e qëllimit krijon një vizion afat-gjatë për ju dhe ekipin tuaj, dhe siguron dhe motivimin për të realizuar atë.
Një përfitim shtesë është dhe vendimi për shpërndarjen e burimeve saktë në kohë.

Çfarë është vënia e një qëllimi SMART?

S – Specifike
M – Matshme
A – Arritshme
R – Rëndësishme/kuptimshme
T – Time bound (Kufizuar në kohë)

Çdo qëllim gjenerik mund të transformohet në një qëllim SMART duke ju përgjigjur pyetjeve të mëposhtme:

“KUSH do të bëj ÇFARË, KUR, dhe në çfarë standardi?”

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Pune ne Digital Marketing dhe aftesite e kerkuara

Content & Marketing Professionals Nese po kerkon te rritesh ne karriere ne sektorin e marketingut dhe sidomos marketingut digital,...