Saturday, January 23, 2021

Çfarë është për ty Suksesi?

Duhen lexuar

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

sTë jesh i suksesshëm në punën dhe jetën tënde duhet të kuptosh se çfarë është suksesi. Qartëso vlerat dhe qëllimet e tua dhe mundohu të kuptosh se suksesi nuk është vetëm shumë punë dhe aspak argëtim.

Përkufizimi i suksesit

Njerëzit zakonisht punojnë shumë për të arritur “suksesin”, pa e ditur saktë se çfarë do të thotë sukses. Ju mund të ngjiteni në shkallët e karrierës, po a ndjeheni ju të përmbushur me punën tuaj? Keni një jetë familjare të mirë? Ne marrim mesazhe të ndryshme për suksesin-përmes medias, familjes apo kulturës. Por këto kohë që jetojmë suksesi vjen nga një jetë e balancuar dhe e përmbushur. Fillo të balancosh më efektivisht punën dhe jetën tënde!

Të synosh suksesin

Formula do t’ju ndihmojë të konsideroni faktorët kryesorë për një mënyrë jetese të balancuar midis punës dhe jetës familjare dhe sociale. Formula zbërthehet si më poshtë:

Sukses– cakto disa kritere për përkufizimin e suksesit për ty.

Strategji– bëj një plan pune për të arritur një balancë midis punës dhe jetës tënde.

Sinergji– sigurohu që të jesh e fokusuar në marrdhënie dhe bashkëpunime kreative me ata që të rrethojnë. Syno të jesh një drejtues skuadre dhe zhvillo aftësi të mira komunikimi.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<