Çfarë duhet të bëni në këto kohë krize? Një këshillë për menaxherët.

0
737

blog 23

Mos lejoni që recesioni të ndalojë zhvillimin tuaj profesional!

Në ekonominë e tanishme, shumë menaxherë kanë probleme në rritjen e tyre si profesionist. Mos përdorni ekonominë si justifikim për të anulluar takimet me stafin, mbi zhvillimin e kompanisë. Njerëzit nxiten nga arritjet dhe nga fuqia. Sigurohuni që të gjithë punonjësit të jenë duke punuar në dicka të dobishme dhe sfiduese. Jepini atyre mundësine që të punojnë së bashku dhe të ndërveprojnë me njeri-tjeterin. Pyetini mbi atë se si duhet të bëhen gjërat dhe jepini pushtet për të ndikuar mbi outputin. Punonjësit e angazhuar dhe të përqëndruar mund të jenë çelësi i suksesit dhe i mbijetesës tuaj.

Kjo këshillë e marrë nga HBSP – Korrik 2009, është po kaq e vlefshme dhe në ditët e sotme.

“Miku juaj për punë dhe karrierë” – duapune.com