Sunday, September 20, 2020
- Advertisement -

Punëkërkues

E vërteta rreth bjondeve. Si ndikon ngjyra e flokëve në mjedisin e punës?

Bjondet paguhen më shumë Një studim i kryer në vitin 2010 nga Universiteti i Teknologjisë Queensland analizoi  13,000 gra të Kaukazit dhe erdhi në përfundim...

Punët e reja në duapune.com 28/08/2020

Nëse nuk keni patur mundësi të ndiqni postimet e reja të ditës në portalin duapune.com, ju mund...

Për t’u njohur me 20 pozicionet e reja të punës vijoni leximin këtu

>>>Punët e Ditës<<< “Miku juaj për punë dhe karrierë” – duapune.com

Kush janë “ATA” dhe çfarë po ofrojnë?

Q1 Energie AG Q1 është një kompani e pavarur, e mesme gjermane. Me mbi...

Seminar Motivues: “Gruaja Shqiptare në Karrierë”, edicioni i tretë

Më datë 10 Tetor vjen një Seminar Motivues me në qendër FEMRËN, rolin dhe rëndësinë e saj...

3 Minuta ushtrime në zyrë për lehtësimin e dhimbjes së trupit gjatë punës

Çfarë mund të bëni në shtëpi për të relaksuar muskujt pas një dite të gjatë në punë…•...

Punët e reja në duapune.com sipas kategorive 26/08/2020

Gjeni kategorinë tuaj dhe punën që po kërkoni. Kërkesa e punësimit në duapune.com, e shprehur sipas kategorive...

Punët e reja në duapune.com 25/08/2020

Nëse nuk keni patur mundësi të ndiqni postimet e ditës për pozicionet e reja të punës, ju...

Postimet e fundit

“Si do t’i vejë halli pandemisë?” Optimist apo pesimist?

Më mirë të jesh optimist apo pesimist? Opinionet se kur do të mbarojë pandemia janë si goja: të...

10+ punë të reja sot në duapune.com 18/09/2020

Njihuni me më shumë se 10 punë të reja të publikuara ditën e sotme në duapune.com: >>> Punët...

Po mendoni të ndryshoni punë?

7 Pyetjet që duhet t'i bëni vetes Të ndryshosh karrierën nuk është e lehtë sidomos me pasiguritë që...

Përfaqësues i Shitjeve – Letra e Interesit

Letra e Interesit nëse keni ndryshuar karrierë Shkrimi i një Letre Interesi për ndryshimin e karrierës kërkon një strategji...

Letra tradicionale e Interesit – Asistent Juridik

Shembulli 1: Letra tradicionale e Interesit Ju duhet të shkruani këtë version nëse aplikoni në një...
- Advertisement -