Saturday, September 19, 2020
- Advertisement -

Publikime dhe Njoftime

Mësime të vlefshme për profesionistët e burimeve njerëzore

1.      Angazhimet e një HR janë të përcaktuara kryesisht nga njerëzit me të cilët  ai punon vazhdmisht- Sigurisht që ka shumë faktor për angazhimin...

The Best Online Business Degree Programs

Around the US, online business training is offered by 909 schools. Online business schools are sometimes called online business administration schools. Below is a list...

Panairi i informacionit rreth Gjermanisë

Panairi i informacionit rreth Gjermanisë Studimi, kërkimi shkencor, bursa, mësimi gjermanishtes dhe praktika Kur?        Të premten, 15 mars 2013, mund të vini të informoheni në çdo...

Mirësjellja dhe respsekti në vendin e punës

Fjalët : “ Përshëndetje”, “Mirmëngjes”,”Ditë të mbarë”,”Paç fat në takimin tënd” dhe thjesht thënia “Të lutem” dhe “Faleminderit” është diçka që duhet ta bëjmë...

Vizitë studimore në SHBA për studentët e shkencave sociale dhe juridik

"Georgia Southern University" do të presë 8 student nga Shqiperia në një vizitë 2 javore në 2 javët e fundit të shkurtit 2013. Për më...

1.5 Personaliteti

Personaliteti juaj është ai që ju bën të veçantë nga të tjerët. Marrja në konsideratë e interesave, e vlerave dhe e aftësive tuaja zbulon...

Program i ri shkëmbimi me Shtetet e Bashkuara të Amerikës

YES – Youth Exchange and Study është një program pa pagesë që siguron bursa studimi për nxënësit e shkollave të mesme nga vendet YES...

1.4 Aftësitë dhe prirjet

Prirjet dhe aftësitë tuaja janë zotësia që ju zotëroni ose që e keni përfituar përmes trajnimit dhe përvojës. Sa më shumë të keni këto...

Postimet e fundit

“Si do t’i vejë halli pandemisë?” Optimist apo pesimist?

Më mirë të jesh optimist apo pesimist? Opinionet se kur do të mbarojë pandemia janë si goja: të...

10+ punë të reja sot në duapune.com 18/09/2020

Njihuni me më shumë se 10 punë të reja të publikuara ditën e sotme në duapune.com: >>> Punët...

Po mendoni të ndryshoni punë?

7 Pyetjet që duhet t'i bëni vetes Të ndryshosh karrierën nuk është e lehtë sidomos me pasiguritë që...

Përfaqësues i Shitjeve – Letra e Interesit

Letra e Interesit nëse keni ndryshuar karrierë Shkrimi i një Letre Interesi për ndryshimin e karrierës kërkon një strategji...

Letra tradicionale e Interesit – Asistent Juridik

Shembulli 1: Letra tradicionale e Interesit Ju duhet të shkruani këtë version nëse aplikoni në një...
- Advertisement -