Monday, September 21, 2020
- Advertisement -

Punëkërkues

10+ punë të reja sot në duapune.com 18/09/2020

Njihuni me më shumë se 10 punë të reja të publikuara ditën e sotme në duapune.com: >>> Punët...

Po mendoni të ndryshoni punë?

7 Pyetjet që duhet t'i bëni vetes Të ndryshosh karrierën nuk është e lehtë sidomos me pasiguritë që...

395 punë aktive nga 18 kategori të ndryshme pune

Ju njohim me kërkesën e punësimit në duapune.com gjatë kësaj jave, të shprehur sipas kategorive: Financë – 71...

“Kush” po punëson sot?

Cilat janë kompanitë e kësaj jave që duhet të konsideroni për punën tuaj të ardhshme. Ju rendisim...

E hënë! Si e nisët javën?

Padyshim që e hëna përbën ditën më të vështirë të javës së punës, pas një fundjave të relaksuar apo argëtuese me familjen dhe miqtë....

Si të ushqeheni shëndetshëm në punë?

Përmirësoni gjendjen shpirtërore dhe produktivitetin tuaj në punë me këto këshilla nga ushqimet e lehta dhe hidratimi...

Punët e reja sot në duapune.com 10/09/2020

Mbi 28 pozicione të reja pune do të gjeni sot të publikuara në portalin duapune.com

Sot në duapune.com 9/09/2020

Nëse nuk keni patur mundësi të ndiqni postimet e reja të ditës në portalin duapune.com, ju mund...

Postimet e fundit

“Si do t’i vejë halli pandemisë?” Optimist apo pesimist?

Më mirë të jesh optimist apo pesimist? Opinionet se kur do të mbarojë pandemia janë si goja: të...

10+ punë të reja sot në duapune.com 18/09/2020

Njihuni me më shumë se 10 punë të reja të publikuara ditën e sotme në duapune.com: >>> Punët...

Po mendoni të ndryshoni punë?

7 Pyetjet që duhet t'i bëni vetes Të ndryshosh karrierën nuk është e lehtë sidomos me pasiguritë që...

Përfaqësues i Shitjeve – Letra e Interesit

Letra e Interesit nëse keni ndryshuar karrierë Shkrimi i një Letre Interesi për ndryshimin e karrierës kërkon një strategji...

Letra tradicionale e Interesit – Asistent Juridik

Shembulli 1: Letra tradicionale e Interesit Ju duhet të shkruani këtë version nëse aplikoni në një...
- Advertisement -