Sunday, September 20, 2020
- Advertisement -

Punëdhënës

Bizneset që rinisin punën të hënën dhe protokollet e tyre

Duke nisur nga dita e hënë, dt. 11 Maj 2020, dyqanet në qendrat tregtare, klinikat dentare, parukeritë dhe berberët do të hapin dyert e...

5 hapa të thjeshtë për të përmirësuar aftësitë tuaja nga shtëpia

Nuk ka kohë më te përshtatshme se kjo e izolimit apo e punës në distancë për t'u përqëndruar në zhvillimin profesional. Pavarësisht nëse jeni...

A na bën kafeja më produktivë në punë?

Veprimi i parë që bëjnë shumë prej nesh me të mbërritur në zyrë është shijimi i një kafeje, e cila ndikon në zgjimin e...

Disa këshilla për menaxhimin e punonjësve në distancë

Në përgjigje të pasigurive të paraqitura nga COVID-19 shumë  kompani dhe universitete u kanë kërkuar punonjësve te tyre të punojnë në distancë. Ndërkohë që pothuaj...

Duapune.com – sponsor lokal i “AIESEC Pitch Bootcamp & Youth Speak Forum 2019”

Duapune.com, sponsor lokal i aktivitetit “AIESEC Pitch Bootcamp & Youth Speak Forum 2019”, organizuar nga AMCHAM, në datat 11-12 Maj 2019 në Tiranë. Gjatë...

11 Punët më të çmendura në botë

Kujtdo prej nesh në fëmijëri i ka ndodhur të paktën një herë të vetme t’i bëhet pyetja “Çfarë dëshiron të bëhesh kur të rritesh?” Shpesh...

Si të menaxhosh punëtorët e vetëmotivuar dhe me inteligjencë të lartë

  Ekzistojnë një lloj punonjësish që zakonisht dinë për punën e tyre më tepër se kushdo tjetër në organizatë. Ky tip punonjësi është i vështirë...

Si të miratohet ideja juaj

 Kur ju keni një ide brilante, mos pretendoni se të tjerët do të entuziazmohen për këtë gjë. Duhet të përpiqeni të fitoni entuziazmin e...

Postimet e fundit

“Si do t’i vejë halli pandemisë?” Optimist apo pesimist?

Më mirë të jesh optimist apo pesimist? Opinionet se kur do të mbarojë pandemia janë si goja: të...

10+ punë të reja sot në duapune.com 18/09/2020

Njihuni me më shumë se 10 punë të reja të publikuara ditën e sotme në duapune.com: >>> Punët...

Po mendoni të ndryshoni punë?

7 Pyetjet që duhet t'i bëni vetes Të ndryshosh karrierën nuk është e lehtë sidomos me pasiguritë që...

Përfaqësues i Shitjeve – Letra e Interesit

Letra e Interesit nëse keni ndryshuar karrierë Shkrimi i një Letre Interesi për ndryshimin e karrierës kërkon një strategji...

Letra tradicionale e Interesit – Asistent Juridik

Shembulli 1: Letra tradicionale e Interesit Ju duhet të shkruani këtë version nëse aplikoni në një...
- Advertisement -