4 shprehjet më të përdorshme nga shefi juaj 

  Ju ka ndodhur ndonjëherë të mos arrini të menaxhoni kohën dhe nuk keni arritur të perfundoni punën nga presioni i shefit  tuaj ?Jam e sigurt që po. Por, nëqoftë se dëshironi të lini punën në orarin e duhur dhe të arrini të menaxhoni axhendën tuaj, duhet të"ndaloni" eprorët që t’ju thonë shprehjet e mëposhtme:    1) “Duhet të përfundosh këtë punë në fund të ditës”  Pyesni kolegët në zyrën tuaj se çfarë do të thotë "fundi ...

“A është e drejtë praktika e papaguar”?

    [caption id="attachment_7787" align="alignleft" width="1000"] Internship - strategy concept[/caption] Praktika e papaguar është një pyetje që bëjnë shumë të rinj. ...