Monday, September 21, 2020
- Advertisement -

duapune.com

10+ punë të reja sot në duapune.com 18/09/2020

Njihuni me më shumë se 10 punë të reja të publikuara ditën e sotme në duapune.com: >>> Punët...

Programi YES ofron bursa në Shtetet e Bashkuara të Amerikës

YES (Kennedy Lugar-Youth Exchange and Study) është një program pa pagesë që ofron bursa studimi për nxënësit...

Virgjëresha – Top 10 Profesionet që i përshtaten

Virgjëresha është ai tip i punonjësve që i bën gjërat në mënyrën e duhur dhe  shkon në...

Si të ushqeheni shëndetshëm në punë?

Përmirësoni gjendjen shpirtërore dhe produktivitetin tuaj në punë me këto këshilla nga ushqimet e lehta dhe hidratimi...

Punët e reja sot në duapune.com 10/09/2020

Mbi 28 pozicione të reja pune do të gjeni sot të publikuara në portalin duapune.com

Punë me kohë të pjesshme? Shembull CV

Jeni student? Po kërkoni një punë "part-time"? Si të shkruani një CV të thjeshtë, për një punë...

Sot në duapune.com 9/09/2020

Nëse nuk keni patur mundësi të ndiqni postimet e reja të ditës në portalin duapune.com, ju mund...

Je larguar nga puna? Gjej një të re mes 300 mundësive.

Në sondazhin e zhvilluar nga duapune.com "Pse jeni larguar nga puna?" vetëm 12.2% e përgjigjeve tuaja flasin për një mundësi më të...

Postimet e fundit

“Si do t’i vejë halli pandemisë?” Optimist apo pesimist?

Më mirë të jesh optimist apo pesimist? Opinionet se kur do të mbarojë pandemia janë si goja: të...

10+ punë të reja sot në duapune.com 18/09/2020

Njihuni me më shumë se 10 punë të reja të publikuara ditën e sotme në duapune.com: >>> Punët...

Po mendoni të ndryshoni punë?

7 Pyetjet që duhet t'i bëni vetes Të ndryshosh karrierën nuk është e lehtë sidomos me pasiguritë që...

Përfaqësues i Shitjeve – Letra e Interesit

Letra e Interesit nëse keni ndryshuar karrierë Shkrimi i një Letre Interesi për ndryshimin e karrierës kërkon një strategji...

Letra tradicionale e Interesit – Asistent Juridik

Shembulli 1: Letra tradicionale e Interesit Ju duhet të shkruani këtë version nëse aplikoni në një...
- Advertisement -