Thursday, February 25, 2021

Caktoni objektivat që punonjësit duhet të arrijnë

Duhen lexuar

Pune online nga shtepia.

Ne keto kohe te veshtira, kur pandemia po tregon piken me te larte te kurbes se saj, eshte e rendesishme te ruajme...

Kur do te perfundoje pandemia? OBSH deklaron.

Drejtori rajonal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Europën, Hans Kluge theksoi se shpërthimi i koronavirusit (COVID -19) do të përfundojë...

113 pozicione te lira pune nga 10 kompani

Cilat jane 10 kompanite qe ofrojne 113 vende te lira pune ne vend? Per t’u njohur me keto mundesi dhe detajet e...

Punet e dites, 22 shkurt – duapune.com

Ju njohim me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com Specialist IT CONSTRUCTION ENERGY PARTS...

bus2Caktimi i objektivave dhe ndihma që duhet t’i ofrohet çdo punonjësi për të arritur qëllimet është një nga pjesët më kritike të çdo Menaxheri. Dështimi për të përmbushur qëllimet e caktuara mund të shkaktojë probleme individuale për ju si menaxher, por edhe për kompaninë. Ndërsa qëllimet që janë shumë të lehta nuk i shërbejnë askujt. Më poshtë janë tri mënyra për t’u siguruar që objektivat e caktuara me punonjësit tuaj të jenë të arritshme dhe ambicioze.

1. Krijoni tablo të arritjes. Të gjithë dëshirojnë të shohin se si puna e tyre kontribuon në objektivat e mëdha të kompanisë. Bëni këtë të qartë në çdo qëllim.
2. Përfshini interesat personale. Nëse është e mundur, skalisni përgjegjësitë e punonjësit në mënyrë që ai mund të bëjë gjëra me aftësitë që ai zotëron, duke e bërë atë të ketë më shumë sukses. Nëse ai ka një interes dhe aftësi në mësimdhënie, jepini rolin të trajnojë të tjerët.
3. Kërkoni sa më shumë. Të punësuarit kanë tendencë të rriten në standardet e vendosura për ta. Sa më shumë që të kërkojnë, aq më shumë do të arrijnë.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pune online nga shtepia.

Ne keto kohe te veshtira, kur pandemia po tregon piken me te larte te kurbes se saj, eshte e rendesishme te ruajme...

Kur do te perfundoje pandemia? OBSH deklaron.

Drejtori rajonal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Europën, Hans Kluge theksoi se shpërthimi i koronavirusit (COVID -19) do të përfundojë...

113 pozicione te lira pune nga 10 kompani

Cilat jane 10 kompanite qe ofrojne 113 vende te lira pune ne vend? Per t’u njohur me keto mundesi dhe detajet e...

Punet e dites, 22 shkurt – duapune.com

Ju njohim me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com Specialist IT CONSTRUCTION ENERGY PARTS...

10 gjera qe shefat mund te bejne dhe te frikesojne punonjesit

Shumë vite më parë kam intervistuar një kandidat në pozicionin e menaxherit. Ai ishte kompetent, i angazhuar dhe tregoi aftësi lidershipi, të...