Tuesday, October 27, 2020

Bursat JFDP (Junior Faculty Development Program)

Duhen lexuar

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

usBursat JFDP (Junior Faculty Development Program) ofrohen nga Departamenti Amerikan i Shtetit dhe administrohen nga Keshillat Amerikane per Arsimin Nderkombëtar (American Councils for International Education.

Bursat ofrohen per periudhen Janar-Maj 2013. Synimi i ketyre bursave eshte krijimi i mundësisë për pedagogët shqiptarë që të njihen me përvojën akademike amerikane dhe të zhvillojnë më tej njohuritë e tyre në fushat përkatëse.

Pedagogët që mund të aplikojnë duhet të jenë pedagogë të brendshëm të universiteteve shqiptare, që japin mësim në një institucion të arsimit të lartë, prej të paktën dy vitesh nga momenti i aplikimit.

Qëllimi parësor i këtij programi është që t’u krijojë mundësinë pedagogëve shqiptarë që të zhvillojnë kurrikulat e lëndëve dhe të zgjerojnë njohjen e metodologjive të reja të mësimdhënies, si dhe të zgjerojnë njohuritë në fushat e tyre të studimit. Po ashtu, ata do të kenë mundësinë që të sigurojnë materiale të reja për lëndët e tyre.

Fituesit e bursave do të kalojnë një periudhë pesëmujore (janar-maj 2013) në Shtetet e Bashkuara.

Data e fundit e dorezimit te dokumenteve eshte 18 qershor  2012, ora 17:00.

Per te aplikuar plotesoni dokumentacionin bashkangjitur:

Application
Recommendation Form
CV Template

American Councils for International Education
Sky Tower, 11-3
E-mail: [email protected]

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.