Tuesday, October 20, 2020

Bursa për Studentët në Shqipëri

Duhen lexuar

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

logo-WUS-1-1

 

 

 

 

 

 

 

 

World University Service (WUS) dëshiron t’iu njoftojë se ka çelur përsëri aplikimet për bursë për vitin 2017/2018. Të gjithë studentët që plotësojnë kriteretet mund të klikojnë në faqen zyrtare  http://www.wusgermany.de/sites/wusgermany.de/files/content/files/alb-faltblatt2017-en-word-train-sem.pdf   në rubrikën Scholarship Albania,application training 2017, si dhe në faqen e facebook-ut Albania Sur-Place Scholarship, call for application. Këtë vit  do të aplikohet fillimisht për trainimet dhe më pas për bursë.

Kalendarin i trainimeve në rrethe të ndryshme të vendit së bashku me deadline-et e dorrëzimit të dokumenteve me shpegimet e nevojshme i gjeni në fletëpalosjet e shpallura tek adresat e mësiperme.

 

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...