Thursday, February 25, 2021

BURSA MASTER në Universitetin e OXFORD (Viti akademik 2011 – 2012)

Duhen lexuar

Pune online nga shtepia.

Ne keto kohe te veshtira, kur pandemia po tregon piken me te larte te kurbes se saj, eshte e rendesishme te ruajme...

Kur do te perfundoje pandemia? OBSH deklaron.

Drejtori rajonal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Europën, Hans Kluge theksoi se shpërthimi i koronavirusit (COVID -19) do të përfundojë...

113 pozicione te lira pune nga 10 kompani

Cilat jane 10 kompanite qe ofrojne 113 vende te lira pune ne vend? Per t’u njohur me keto mundesi dhe detajet e...

Punet e dites, 22 shkurt – duapune.com

Ju njohim me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com Specialist IT CONSTRUCTION ENERGY PARTS...

osi_logoFondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë – Soros, fton të gjithë qytetarët shqiptarë të aplikojnë për Bursa një vjeçare për Studime Master në Univeristetin e Oxford, për periudhën 2011-2012, të finacuara nga  Open Society Foundations  dhe nga Universiteti i Oxford-it.

Bursat jepen për studime pasuniversitare deri në një vit. Ato mbulojnë të gjitha taksat universitare, shpenzimet e udhëtimit dhe shpenzimet e jetesës për një person.

Aplikantët mund te aplikojnë për një nga masterat 1-vjeçar si më poshtë :

Tabela e Masterave

Për detaje të mëtejshme dhe formularët e aplikimit vizitoni faqen www.soros.al, si dhe mund  të  kontaktoni në:
Rruga “Qemal Stafa”, Pallati 120/2, Tiranë.

Tel: +355 4 2234621/234223/235856,
Fax: +355 4 2235855
e-mail: [email protected]

Aplikimet e plotësuara duhet të sillen në zyrën e Fondacionit Soros në dy kopie (origjinale dhe nje fotokopie e të gjithë materialeve në dy zarfa të veçantë) në adresën e mësipërme,  jo më vonë se data 12 Janar 2011.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pune online nga shtepia.

Ne keto kohe te veshtira, kur pandemia po tregon piken me te larte te kurbes se saj, eshte e rendesishme te ruajme...

Kur do te perfundoje pandemia? OBSH deklaron.

Drejtori rajonal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Europën, Hans Kluge theksoi se shpërthimi i koronavirusit (COVID -19) do të përfundojë...

113 pozicione te lira pune nga 10 kompani

Cilat jane 10 kompanite qe ofrojne 113 vende te lira pune ne vend? Per t’u njohur me keto mundesi dhe detajet e...

Punet e dites, 22 shkurt – duapune.com

Ju njohim me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com Specialist IT CONSTRUCTION ENERGY PARTS...

10 gjera qe shefat mund te bejne dhe te frikesojne punonjesit

Shumë vite më parë kam intervistuar një kandidat në pozicionin e menaxherit. Ai ishte kompetent, i angazhuar dhe tregoi aftësi lidershipi, të...