Thursday, October 29, 2020

“Boom” kërkesash për punësim në këtë sezon veror.

Duhen lexuar

Punesim brenda 24 oreve si Specialist Marketingu – Bolv Oil rekord aplikimesh.

Bolv OIL, nje prej klienteve besnike te duapune.com prej vitesh, diten e djeshme, me ane te nje postimi Standard, (me nje pagese...

Internship profesional ne Gjermani ? Po, eshte e mundur.

Ju njohim me Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans.

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

3 pyetje per te kuptuar nese puna i sjell kuptim jetes tende

Steve Johnson, Sipërmarrës, President dhe Bashkëdrejtues në Berkshire Grey Kuptimi për punën është i rëndësishëm. Për bizneset, është një...

blog 12

Sezoni veror ka nisur me një “boom” kërkesash për punësim në duapune.com. Sot ju mund të gjeni 443 punë aktive të shprehura në qytete të ndryshme të Shqipërisë dhe Kosovës. Ajo që vihet re është se kërkesat për punësim vijnë jo vetëm nga qytetet e mëdha si Tirana, Durrësi, Prishtina, Vlora por dhe nga qytetet e tjera si Lushnja apo Fieri. Kërkesat më të larta për punësim këtë sezon veror vijnë nga kategoritë e tilla si Biznes Menaxhim Strategjik, Shitje Zhvillim Biznesi, Financë apo HO-RE-KA

Duke qenë se pozicionet e punës vijnë nga nivele të ndryshme operative, kushdo prej jush në kërkim të një pune të re, mund ta gjejë veten dhe të aplikojë. Ndaj ju ftojmë të vizitoni këto mundësi dhe të aplikoni pa humbur kohë.

443 punë aktive

“Miku juaj për punë dhe karrierë” – duapune.com

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punesim brenda 24 oreve si Specialist Marketingu – Bolv Oil rekord aplikimesh.

Bolv OIL, nje prej klienteve besnike te duapune.com prej vitesh, diten e djeshme, me ane te nje postimi Standard, (me nje pagese...

Internship profesional ne Gjermani ? Po, eshte e mundur.

Ju njohim me Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans.

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

3 pyetje per te kuptuar nese puna i sjell kuptim jetes tende

Steve Johnson, Sipërmarrës, President dhe Bashkëdrejtues në Berkshire Grey Kuptimi për punën është i rëndësishëm. Për bizneset, është një...

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...