Tuesday, May 18, 2021

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Duhen lexuar

5 industrite me te mira per fillimin e nje biznesi ne 2021

Në periudhat e ndryshimeve dramatike, sipërmarrja lulëzon. Kur pandemia Covid-19 ndryshoi kaq shumë aspekte të jetës sonë, ajo gjithashtu përshpejtoi rritjen e...

Po ti mund te punosh jashte vendit. Keto jane 5 shtetet.

Nese jeni duke menduar per nje ekperience pune jashte vendit, ju themi se kjo eshte e mundur. Ne portalin e punesimit duapune.com...

Çfare ju prish imazhin dhe poziten tuaj ne pune?

Shumica e profesionistëve interesohen se çfarë mendojnë për ta kolegët dhe eprorete tyre. Kjo sepse mënyra se si njerëzit ju perceptojnë shpesh...

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve.

Sigurisht që mund të keni dëgjuar për IBM, Dell, PwC, Deloitte, Ikea, Audi, por a e dinit se ata janë klientë të Universum dhe Employer Branding Academy? Dëshironi dhe ju të aplikoni metodologjitë më të fundit në botën e burimeve njerëzore dhe brendit të punëdhënësit?

Le t’ju njohim më shumë:

Universum është një partner i besuar për mbi 1700 klientë, duke përfshirë shumë kompani nga Fortune 500, si dhe partnerë mediatikë globalë që publikojnë renditjet vjetore të Universum dhe raportet e trendeve.

Shërbimet e Universum përfshijnë kërkime vepruese, këshillime strategjike, komunikim të drejtuar nga të dhënat dhe zgjidhje të mediave sociale për brendin, burime dhe analizim të talenteve.

duapune.com në partneritet me Universum, ofron “Employer Branding Academy”, një trajnim të certifikuar voluminoz, interaktiv, per nje kohëzgjatje dhjetë-javore të dizejnuar për të forcuar aftësinë tuaj për të tërhequr dhe mbajtur talentin tuaj të synuar. Përmes një përzierje fleksible të e-mësimit online dhe seminareve (Zoom meetings) ky trajnim do të thellojë njohuritë tuaja në lidhje me brendin e jashtëm dhe të brendshëm të punëdhënësit dhe do të sigurojë qasje në një rrjet unik me alumni të profesionistëve të brendeve të punëdhënësve.

PSE duhet ndjekur “Employer Branding Academy”? Cilat jane perfitimet e ketij trajnimi?

PERFITIMET FINANCIARE

  • 28% qarkullimi më i ulët i punonjësve
  • 50% kosto më të ulët për punësimin
  • Njerëzit e duhur, me aftësitë e duhura dhe arsyet e duhura – ata do të rrijnë më gjate dhe të jenë më shumë të lidhur – e cila nga ana tjetër do të japi rezultate më të mira.

PERFITIMET E REKRUTIMIT

  • Në një studim të kohëve të fundit, 36% e punëkërkuesve thane që brandi I kompanisë së punëdhënësit është gjëja më e rëndësishmë në një punë potenciale.
  • Nivele më të larta të angazhimit të punonjësve, i cili nga ana tjetër shoqërohet me 10% kënaqësi më të lartë të klientit, 21% nivele më të larta të produktivitetit dhe 22% më të lartë përfitimi.

PERFITIME TE TJERA

  • Rritja e ambasadorëve dhe referimeve
  • Rritja e renditjes si punëdhënës interesantë midis konkurrentëve.

KOHA PER TE BINDUR DREJTUESIN TUAJ!

Shprehni interesin tuaj për pjesëmarrje në “Employer Branding Academy” në këtë link:

https://blog.duapune.com/employer-branding/

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

5 industrite me te mira per fillimin e nje biznesi ne 2021

Në periudhat e ndryshimeve dramatike, sipërmarrja lulëzon. Kur pandemia Covid-19 ndryshoi kaq shumë aspekte të jetës sonë, ajo gjithashtu përshpejtoi rritjen e...

Po ti mund te punosh jashte vendit. Keto jane 5 shtetet.

Nese jeni duke menduar per nje ekperience pune jashte vendit, ju themi se kjo eshte e mundur. Ne portalin e punesimit duapune.com...

Çfare ju prish imazhin dhe poziten tuaj ne pune?

Shumica e profesionistëve interesohen se çfarë mendojnë për ta kolegët dhe eprorete tyre. Kjo sepse mënyra se si njerëzit ju perceptojnë shpesh...

Digi Diaspora 2 Meetup #1

Digi Diaspora 2 është aktiviteti i rradhës që do të organizohet nga Shoqata Shqiptare e Teknologjisë së Informacionit (AITA), e mbështetur nga...