Wednesday, December 2, 2020

Bëhuni më të dukshëm në punë

Duhen lexuar

Çfare ju pelqen me pak nga puna juaj?

Ajo që nuk duhet të bëni është që të shprehni pakënaqësi rreth kompanisë aktuale ose të thoni se e urreni shefin tuaj...

Kenget me te bukura per Krishtlindje dhe Vitin e Ri

Ne pritje te Krishtlinjdes dhe te nderrimit te viteve ne menyre sa me te qete e te begate per te gjithe, ekipi...

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

blogJeni ju dhe kontributet tuaja të dukshme në punë? Apo, jeni mësuar të kaloni pa “lënë gjurmë në radar” duke u munduar të mos bini shumë në sy? Mendoni se duke mos u vënë re do e keni punën më të sigurtë? Jo, ky mendim është i gabuar.
Strategjia më e mirë në ditët tona është të qartësoheni dhe kuptoni sesi ta rrisni vizibilitetin tuaj në punë – në mënyra positive sigurisht.
Kompanitë nuk i largojnë apo nënvlerësojnë punonjësit që punojnë dhe kanë dëshirë që puna të ecë mbarë. Por, stafi drejtues i kompanive duhet të dijë kush jeni ju dhe çfarë bëni ju. Pikat e mëposhtme do ju ndihmojnë të beheni më vizibël në punë dhe puna juaj të vlerësohet dhe ndihet.
•    Kërkoni detyra dhe punë shtesë sfiduese.
•    Gjeni dhe ndani mënyra për ta bërë punën rutinë sa më interesante.
•    Vazhdimisht përmirësoni punën tuaj dhe ndajeni me menaxherët tuaj.
•    Ofrohuni të ndihmoni kolegët që janë të super ngarkuar apo që nuk arrijnë ta mbarojnë punën në kohë.
•    Gëzojini dhe festojini sukseset tuaja me kolegët tuaj dhe ftoni dhe shefin tuaj.
•   Mbajeni menaxherin tuaj të informuar mbi progresin e punëve dhe kërkoni ndihmën e tij nëse ju nevojitet. Është shumë më mirë sesa të dështoni në një detyrë apo të mos arrini një afat të caktuar kohor në përmbushjen e detyrës.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Çfare ju pelqen me pak nga puna juaj?

Ajo që nuk duhet të bëni është që të shprehni pakënaqësi rreth kompanisë aktuale ose të thoni se e urreni shefin tuaj...

Kenget me te bukura per Krishtlindje dhe Vitin e Ri

Ne pritje te Krishtlinjdes dhe te nderrimit te viteve ne menyre sa me te qete e te begate per te gjithe, ekipi...

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

“Java Kuq e Zi” ne duapune.com

duapune.com, partneri juaj i duhur ne gjetjen e punonjesve te kualifikuar, ne kuader te festave kombetare vjen me nje oferte te veçante.