Thursday, February 25, 2021
- Advertisement -

AUTHOR NAME

Emi Oga

970 POSTS
0 COMMENTS

Mundesi pune ne 10 qytetet e javes

Kerkesa per punesim ne duapune.com eshte e shprehur ne 23 qytete te Shqiperise dhe Kosoves, si dhe ne dy qytete ne Malte...

8 mundesi pune nga FED invest

SHKK "FED invest" është një institucion financiar (Shoqëri Kursim -Krediti "FED invest") i ndërtuar mbi parimet kooperative. Misioni i FED invest është...

Si te shmangni plagjiaturen ne aktivitetet akademike? Ky startup gjeti menyren se si.

“Turnitin” u mundëson institucioneve akademike të sigurojnë cilësinë dhe integritetin në procesin e të nxënit të studentëve. Turnitin është...

Test 1: Pse po e lini punen tuaj aktuale?

Provoni veten. Cila do te ishte pergjigjja e duhur? Pse po e lini punen tuaj aktuale?

547 pune aktive tani ne duapune.com

Ju njohim me kërkesën e punësimit në duapune.com gjatë kësaj jave, të shprehur sipas kategorive: Financë – 98...

Disa keshilla per menaxhimin e financave personale

Në këto ditë të vështira, gjithkush kalon në mendime ekonominë, se si do të lëvizë dhe si ekonomia personale dhe e përgjithshme...

10 kompanite e javes me mbi 130 vende te lira pune

Ju njohim me 10 kompanite e javes ne duapune.com. Ju mund te njiheni me tej me tipologjine e pozicioneve te punes qe ata ofrojne...

Eshte koha per QUIZ!

Nëse 3 fëmijë mund të hanë 3 petulla për 3 minuta, sa minuta do t'u duhen 100 fëmijëve për të ngrënë...

Latest news

Pune online nga shtepia.

Ne keto kohe te veshtira, kur pandemia po tregon piken me te larte te kurbes se saj, eshte e rendesishme te ruajme...

Kur do te perfundoje pandemia? OBSH deklaron.

Drejtori rajonal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Europën, Hans Kluge theksoi se shpërthimi i koronavirusit (COVID -19) do të përfundojë...

113 pozicione te lira pune nga 10 kompani

Cilat jane 10 kompanite qe ofrojne 113 vende te lira pune ne vend? Per t’u njohur me keto mundesi dhe detajet e...

Punet e dites, 22 shkurt – duapune.com

Ju njohim me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com Specialist IT CONSTRUCTION ENERGY PARTS...

10 gjera qe shefat mund te bejne dhe te frikesojne punonjesit

Shumë vite më parë kam intervistuar një kandidat në pozicionin e menaxherit. Ai ishte kompetent, i angazhuar dhe tregoi aftësi lidershipi, të...
- Advertisement -