Wednesday, April 21, 2021
- Advertisement -

AUTHOR NAME

duapune

818 POSTS
3 COMMENTS

Orientimi për karrierën në Shqipëri

Nga: Edmond Alushi Orientimi për karrierën i referohet shërbimeve dhe aktiviteteve të dizenjuara për të ndihmuar individët e çdo...

Programi YES ofron bursa në Shtetet e Bashkuara të Amerikës

YES (Kennedy Lugar-Youth Exchange and Study) është një program pa pagesë që ofron bursa studimi për nxënësit...

Flirti në punë! Përse e bëjnë meshkujt?

Mos u ndjeni shumë të privilegjuara nëse kolegu i këndshëm ju shikon ëmbël e ju shkel syrin sa herë që kalon pranë tavolinës Suaj....

Twitter tweaks video again, adding view counts for some users

Intro text we refine our methods of responsive web design, we’ve increasingly focused on measure and its relationship to how people read. A wonderful serenity...

DIMAK organizon Webinar me temën “Praktikat Profesionale në Gjermani”

DIMAK Albania, (Qendra Gjermane e Informacionit për Migracion, Arsim Profesional dhe Karrierë) ju fton të merrni pjesë në Webinarin tonë për “Praktikat Profesionale në...

Puna ONLINE gjatë Covid19 – Flet Z.Dritan Mezini, themeluesi i dupune.com

https://blog.duapune.com/wp-content/uploads/2020/04/maxresdefault.jpg

4 sjellje të rëndësishme në luftën kundër COVID-19

Sipas një postimi në Facbook të Insitutit të Shëndetit Publik, këshillohet ndjekja e 4 sjelljeve të mëposhtëme në luftën kundër COVID-19 Burimi: Insituti i Shëndetit...

A duhet të aplikoni për punë në këto kohë? Pjesa 1/6

    Çfarë do të thotë pandemia koronavirus për punëkërkuesit? Ndërkohë që kompanitë po kalojnë drejt punës në distancë (online) për të luftuar pandeminë koronavirus dhe një...

Latest news

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Punet e dites, e hene 19 prill 2021

E hena ka nisur vrullshem ne duapune.com dhe kerkesat per punesim nga bizneset dhe kompanite e ndryshme jane te shumta. Po ju...
- Advertisement -