Thursday, October 22, 2020

Aplikoni per Konkursi Triple Helix ne Shqiperi !

Duhen lexuar

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Konkursi  Triple Helix

 Bëhu një sipërmarrës- bëhu një inovator!

Keni një ide inovative dhe dini si ta ktheni atë në realitet? OECD së bashku me partnerët e saj në Shqipëri po shpall një konkurs të ri për idenë më të mirë inovative! Ne jemi në kërkim të ideve të reja inovative që vijnë nga aktorë të biznesit, akademisë dhe qeverisë .

Cfare do të thotë për mua?

Për pjesëmarrësit nga  fusha e akademisë kjo është një mundësi për  shfaqjen e  ideve dhe për të siguruar zbatimin e tyre në botën e vërtetë.

Për pjesëmarrësit nga sektori i biznesit është një mundësi për të rritur fitimet duke zhvilluar një produkt, proces apo shërbim të ri.

Për pjesëmarrësit nga sektori publik është një mënyrë praktike për të promovuar risi dhe për të ndihmuar zbatimin e zgjidhjet inovative në shoqëri.

Çmimi

Tre projektet më të mira do të mbështeten për të transformuar idetë e tyre në realitet. Ju do të merrni ekspertizë teknike nga ekipi i OECD duke ju zhvilluar idetë tuaja me anën e ekspertëve të njohur në fushën e inovacionit. Si një finalist ju do të merrni një shikueshmëri të lartë kombëtare dhe ndërkombëtare dhe për të rritur shanset tuaja për të marrë mbështetje të mëtejshme.

Si të aplikoni?

  1. Lexoni me kujdes Udhëzuesin e aplikimit dhe prezantimin “Si të aplikojmë“;
  2. Plotësoni Formularin e Aplikimit në mënyrë individuale ose në bashkëpunim me organizata të tjera;
  3. Dërgoni Formularin e aplikimit  të plotësuar me email në adresën  [email protected] brenda datës 30 Korrik nëse doni të merrni mbështetje për aplikimin tuaj apo gjeni  një partner për projektin;
  4. Dërgoni Formularin e aplikimit të plotësuar me email në adresën  [email protected] brenda datës 15 Tetor, i cili është afati i fundit për mbledhjen e aplikimeve.
Informacione shtese
Projektet e maturuara do te kene mundesine te kerkojne financim plotesues nga Fondi i Inovacionit te Ndermarrjeve (Enterprise Innovation Fund – ENIF), i cili perben pjese te Fondit per Zhvillimin e Ndermarrjeve dhe Inovacion (EDIF), nje fond i Komisionit Europian prej €145 milion per zhvillimin e inovacionit ne Ballkanin Perendimor, nga Fondi Europian i Investimeve (European Investment Fund – EIF), nga Banka Europiane per Rikonstruksion dhe Zhvillim (European Bank for Reconstruction and Development – EBRD), Banka Gjermane per Zhvillim (Kreditanstalt für Wiederaufbau – KfW), etj.

Per me teper informacion, klikoni ne link-et e Konkursit Triple Helix ne Shqiperi, projekteve EDIF per Ballkanin Perendimor, e Publikimit te OECD-se mbi implementimin e suksesshem te konkursit Triple Helix ne Bosnje dhe Hercegovine(2013), dhe nje video (ne gjuhen locale) rreth fituesve te konkursit, te partneritetit te krijuar mes bizneseve, akademise dhe qeverise, si dhe inovacionit te hedhur ne treg, produktit “Omega Egg”.

Bashkangjitur do te gjeni udhezimet e konkursit dhe formen e aplikimit, tek http://www.ekonomia.gov.al/al/dokumente/pdf/konkursi-triple-helix

Mos hezitoni te kontaktoni tek [email protected] ne qofte se keni pyetje te metejshme.

Presim aplikimet tuaja.

 

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...