Wednesday, April 21, 2021

Apliko per Internship / Praktike Profesionale ne duapune.com

Duhen lexuar

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

I sapo diplomuar dhe po kerkon eksperience pune? Te karakterizon ndershmeria, integriteti dhe korrektesia? Ke aftesi te mira komunikimi dhe aftesi te mira per te punuar ne grup? Zoteron gjuhen e huaj angleze?

Nese pergjigja eshte po, duhet te njiheni me keto mundesi:

1. Tax Intern ne Departamentin e Taksave dhe Kontraktimit – Grant Thornton

Zyra e Grant Thornton në Tiranë, po kërkon një individ të motivuar për t’u bashkuar me Departamentin në zgjerim të Taksave dhe Kontraktimit.

Grant Thornton është një nga firmat kryesore të shërbimeve profesionale në botë, e përqendruar në krijimin e një ndryshimi për klientët, kolegët dhe komunitetet në të cilat jetojmë dhe punojmë. Si pjesë e një organizate dinamike, globale me më shumë se 42,000 njerëz që shërbejnë klientë në më shumë se 120 vende, ata kanë aftësinë dhe përqendrimin që duhet për të qenë lider. Me kulturën dhe mundësitë e tyre unike, organizata është një vend ku ju mund të rriteni.

Me shume detaje rreth pozicionit i gjeni ketu:

Tax Intern : https://www.duapune.com/jobs/tax-intern-2

2. Praktike Profesionale ne Departamentin e Agrobiznesit – CBS CREATIVE BUSINESS SOLUTIONS

Për të gjithë studentët që duan të nisin karrierën dhe një eksperiencë unike, CBS ju mirëpret në programin e praktikës së punës. Ndërto eksperiencën tënde profesionale, përmes lirisë së zgjedhjes dhe iniciativës personale. Gjatë praktikës, studenti fitues do të ketë mundësinë të shprehë talentin dhe aftësitë akademike duke fituar eksperiencë profesionale dhe duke dhënë kontribut real për të arritur rezultatet e procesit.  

CBS kërkon studentë të sapodiplomuar apo në vazhdim të vitit të fundit të studimeve Master në degët AgrobiznesFinancëEkonomiks apo Menaxhim Biznesi t’i bashkohen Departamentit të Agrobiznesit. Studenti do të jetë pjesë e Praktikës Profesionale dhe do të suportojë ekipin e Departamentit të Agrobiznesit në përmbushjen e detyrave të përditshme dhe atyre afatgjata. Praktikanti do të ofrojë ndihmën e tij të specializuar në fusha të ndryshme profesionale sipas kërkesave të ekipit. CBS kërkon studentë të talentuar, të motivuar, energjikë, dhe krijues për të ofruar suport dhe që janë të aftë të angazhohen në detyra të ndryshme brenda organizatës.

Me shume detaje rreth pozicionit i gjeni ketu:

Praktikë Profesionale në Departamentin e Agrobiznesit : https://www.duapune.com/jobs/praktike-profesionale-ne-departamentin-e-agrobiznesit#

3. Internship ne Departamentin e Burimeve Njerezore – ALUFLOR

ALUFLOR mundëson ndërtimin e fasadave të teknologjisë së lartë, dritareve dhe dyerve duke përdorur sisteme të profileve të aluminit, pajisje të përpunimit, aksesorëve dhe ekspertizë teknike të cilësisë më të lartë. Për më tepër ALUFLOR ka vendosur standarde të larta teknologjike në industrinë e ndërtimit. Përfitimi funksional i markës qëndron në zgjidhjet më të mira teknike.

ALUFLOR shpall te lire pozicionet e Internship ne Departamentin e Burimeve Njerezore.

Per me shume detaje klikoni me poshte:

Intership ne Departamentin e Burimeve Njerezore : https://www.duapune.com/jobs/intership-ne-dep-burimeve-njerezore-9#

4. Internship Program – Abkons

Abkons Albania, si një firmë shumëkombëshe konsulente për menaxhim, është e përkushtuar të ndihmojmë institucionet të bëjnë përmirësime të qëndrueshme. Abkons ofruon vazhdimisht dhe në tërësi zgjidhje biznesi për të përmirësuar rezultatet për palët kryesore të interesit, përfshirë punonjësit dhe komunitetet. Abkons është e përkushtuar të tërheqë, zhvillojë dhe mbajë njerëzit më të mirë duke ofruar një kulturë pune që ushqen autonominë dhe mendimin e pavarur, ndërsa në të njëjtën kohë siguron mundësi për të shkëlqyer në një mjedis bashkëpunues, të bazuar në ekip.

Bashkohuni me programin e internshipit te Abkons nëse doni të investoni dhe zhvilloni veten në sa vijon: Mjedisi dhe Shërbimet Sociale, Shërbimet Financiare dhe të Biznesit, Arkitektura dhe Planifikimi Urban, Shërbimet Inxhinierike, Shërbimet Ligjore, Zhvillimi i Biznesit.

Per me shume detaje klikoni me poshte:

Abkons Internship Program : https://www.duapune.com/jobs/abkons-internship-program

Nderkohe qe jeni duke bere gati CV -ne per punen tuaj te pare, ne ju ndihmojme me keto keshilla:

Punet e dites 11
https://www.duapune.com/blog/keshilla-mbi-cv/puna-e-pare-si-te-shkruani-nje-cv-shembull
“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Punet e dites, e hene 19 prill 2021

E hena ka nisur vrullshem ne duapune.com dhe kerkesat per punesim nga bizneset dhe kompanite e ndryshme jane te shumta. Po ju...