Thursday, January 21, 2021

Çfarë karakteri keni? TEST

Duhen lexuar

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...

Testet e bazuara në iluzione “mashtruese” optike janë jashtëzakonisht të njohura në ditët e sotme. Përdoruesit e Internetit dhe psikologët përdorin gjithashtu të njëjtat teste. Është shumë e rëndësishme t’i kushtoni vëmendje imazhit të parë që vini re sepse sigurisht që do t’i shihni edhe imazhet e tjera pas një fare kohe. Ashtu si Bright Side dhe ne ju sugjerojmë të provoni një nga këto teste, por mos e merrni shumë seriozisht. Ky test nuk do t’ju japë një portret të plotë psikologjik të karakterit tuaj, por do t’ju ofrojë disa informacione rreth personalitetit tuaj që duhet t’i merrni parasysh.

Kujdes!!! Mbani mend figurën e parë që arrini të shquani.

Ajo çfarë vëreni me të parën tregon për karakterin tuaj.

-1-

3dc34d52c3962f24efab7adac1

Rezultatet

Nëse sheh një Rosak. Ka shumë të ngjarë që ju të jeni një person impulsiv. Ju keni shpesh luhatje të humorit dhe keni tendencën të merrni vendime rrëmbyeshëm e pa i menduar mirë.

Nëse sheh një Lepur. Juve ju pëlqen të konsideroni të gjithë skenarët e mundshëm nga vendimet apo veprimet që do të ndërmerrni. Logjika është e para gjë që vihet në punë në trurin tuaj, në situatat në të cilat ndodheni, por kjo nuk do të thotë që ju jeni një person i ftohtë dhe jo i ndjeshëm.

-2-

13865e5400aee5a4c2ca471185

Rezultatet

Nëse sheh një Luan. Ka shumë të ngjarë që të jeni një person i cili i shkon gjithmonë në rrënjë/thelb gjërave dhe nuk druheni të përballeni me frikën tuaj më të madhe. Ju jeni një person shumë i guximshëm!

Nëse sheh një Zog Ekzotik. Ndoshta ndonjëherë ju jeni pak mendjelehtë dhe madje në disa situata edhe të papërgjegjshëm. Por, në të njëjtën kohë ju keni një personalitet krijues dhe një dëshirë për të ndryshuar botën për më mirë.

-3-

9722655e5bb61b1230a4f1f146 1

Rezultatet

Nëse sheh dy Krokodila. Ka shumë të ngjarë që jut ë jeni ai lloj personi i cili do ta ketë situatën gjithnjë nën kontroll dhe të jeni ju në krye të çdo gjëje. Megjithatë, ju nuk jeni një lider apo menaxher i rreptë përkundrazi tregoni vëmendje dhe kujdes.

Nëse sheh një ZogNdoshta juve nuk ju shqetëson që të udhëhiqeni edhe nga ajo çfarë parashikojnë yjet. Kjo nuk do të thotë që ju nuk keni mendimin tuaj, por ju dorëzoheni tek të tjerët dhe përpiqeni të bëni një kompromis mjaft shpesh. Kjo është arsyeja pse ju jeni kaq i shoqërueshëm.

-4-

34708154bdb5660f8e392d59b8

Rezultatet

Nëse sheh Wolverine. Ju ndoshta jeni një adhurues i madh i Marvel. ^-^ Asgjë nuk ju kënaq aq shumë sa të shijoni karizmën e Tony Stark, qëndresën e shkëlqyer të Kapiten Amerikës ose pamjen e rëndë të Wolverine. ^-^

Nëse sheh dy BatmenKa më shumë të ngjarë që ju të jeni një tifoz i DC me rrugët e tij të errëta të Gotham City dhe super keqbërësit e nivelit të parë. Dhe, sigurisht, ju e adhuroni Kalorësin e Errët.

Apo nuk është kështu? :)))

-5-

771a245e9186ab06c692a7b87d

Rezultatet

Nëse sheh Noçkë qeni. Ka shumë të ngjarë të keni filluar të analizoni figurën në një mënyrë të rregullt: nga e majta në të djathtë. Kjo nuk do të thotë që ju jeni një person i zakonshëm, por thekson mënyrën tuaj logjike të të menduarit dhe të vendosur natyrshëm për një analizë të qëndrueshme të realitetit. Dhe ndoshta keni arritur të shihni imazhin e dytë kur të keni arritur anën e djathtë të fotos.

Nëse sheh Këmbën dhe bishtin e një qeniKa më shumë të ngjarë që ju të jeni një person energjik dhe pragmatik. Ju e sfidoni veten. Ju pelqejne detajet dhe i jepeni shpesh imagjinates.

“Miku juaj për punë dhe karrierë” – duapune.com

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...