Sunday, April 18, 2021

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Duhen lexuar

QUIZ: Cili është mëngjarash?

Shikoni me vemendje figurën. Përgjigjja e saktë: NR 5

Mberrini vone ne pune? Cili ishte justifikimi?

Të gjithëve na ka ndodhur të mos arrijmë në orar në punë. Na ndodhin gjëra të paparashikuara, nuk zgjohemi mirë në mëngjes, na shkojnë...

Si te vendosni punen vullnetare ne nje CV?

Fakt: Punëdhënësve u pëlqen të shohin që ju keni kryer punë vullnetare. Kjo është mënyra se si ta vendosni dhe ta nënvizoni...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga biznese apo kompani te profileve te ndryshme.

Ju njohim menjehere me to!

Nga Intesa Sanpaolo Bank Albania ofrohet mundesi punesimi per pozicionin Small Business Relationship Manager

Pergjegjesia kryesore per kete pozicion eshte:

Të veprojë si pikë kryesore e kontaktit midis Bankës dhe një grupi të caktuar klientësh të përcaktuar si “Klientë SB”, të kryejë të gjitha aktivitetet për të zhvilluar biznesin duke patur një portfol në përputhje me politikat dhe procedurat e bankës; të gjenerojë biznes me qëllim që të realizojë buxhetin individual, sipas KPI të paracaktuara.

*Merrni me shume informacion duke klikuar titullin:
Small Business Relationship Manager Fier

Nga ARJON SHPK ofrohet mundesi punesimi si: Asistente Shitjeje

Asistentja e shitjeve është përgjegjëse për të sjellë fitim të qëndrueshëm në kompani, në përputhje me planin e shitjes dhe marketingut.  Monitoron instalimin dhe perceptimin e klientit dhe qëndrimet ndaj shërbimeve të ofruara. Identifikon dhe komunikon me prodhimin lidhur me preferencat specifike të klientit ose kërkesat për shërbim dhe menjëherë punon për të ofruar zgjidhje për çdo ankesë të klientit.

  • Prezanton, promovon dhe shet produktet / shërbimet duke përdorur argumente bindëse për klientët ekzistues dhe të ardhshëm prane showroomit
  • Krijon, zhvillon dhe ruan marrëdhëni pozitive me biznesin dhe klientët

*Merrni me shume informacion duke klikuar titullin:
Asistente Shitjeje

Nga Eurolab Internacional Grup ofrohet mundesi punesimi si: Transportues / Shofer

*Merrni me shume informacion duke klikuar mbi titull

Nga NEPTN SHPK ofrohet mundesi punesimi si:
Kasier/e

Balfin Group është një ndër grupet private investuese më të mëdha në Shqipëri dhe rajon, i pranishëm me aktivitete për zhvillimin e pasurive të paluajtshme, shitjet me pakicë, ofrimin e shërbimeve dhe manaxhimin e hapësirave tregtare apo industriale, telekomunikacion, industria minerare, financime dhe programe besimi për konsumatorët. Neptun shpk është pjesë e Balfin Group e specializuar në tregëtimin e pajisjeve Elektroshtëpiake.  

Pozicioni: Kasier/e
Departmenti: Retail

Një kasier është përgjegjës për menaxhimin e përditshëm të punës të tij/saj në përputhje me politikat e përgjithshme të kompanisë.

*Merrni me shume informacion duke klikuar mbi titull Kasier/e

Nga MAGNIFLEX Fier ofrohet mundesi punesimi si:
Shitese ne Showroom

Magniflex eshte lideri ne bote ne prodhimin e dyshekeve dhe aksesoreve te gjumit. Filozofia e Magniflex, nuk eshte thjeshte te ofroje nje dyshek, por tju siguroje rehati te perhershme edhe ne baze te nevojave specifike te trupit te cdo individi.
Magniflex investon gjithnje ne kerkim zhvillim dhe ne sherbimin e klientit. Per kete arsye, personeli i shitjes se Magniflex, perben ambasadorin kryesor te markes ne raport me klientet. 

*Merrni me shume informacion duke klikuar mbi titull

Shitese ne Showroom

Nga GENERAL BETON SHPK ofrohet mundesi punesimi si Inxhinier/e Ndertimi Fier

General Beton shpk, nje nga kompanite me te medha, qe operon ne fushen e ndertimit ne Qarkun e Fierit kerkon te zgjeroje stafin e saj me 1 Inxhinier/e Ndertimi.

*Merrni me shume informacion duke klikuar mbi titull
Inxhinier/e Ndertimi Fier

Nga Domus Estate Services ofrohet mundesi punesimi si Agjent/e Pronash

Des Real Estate eshte agjenci pronash me zyra ne Tirane, Korce, Shkoder, Elbasan, Fier, Lushnje, Himare dhe Vlore Lungomare.

*Merrni me shume informacion duke klikuar mbi titull

Agjent/e Pronash

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

QUIZ: Cili është mëngjarash?

Shikoni me vemendje figurën. Përgjigjja e saktë: NR 5

Mberrini vone ne pune? Cili ishte justifikimi?

Të gjithëve na ka ndodhur të mos arrijmë në orar në punë. Na ndodhin gjëra të paparashikuara, nuk zgjohemi mirë në mëngjes, na shkojnë...

Si te vendosni punen vullnetare ne nje CV?

Fakt: Punëdhënësve u pëlqen të shohin që ju keni kryer punë vullnetare. Kjo është mënyra se si ta vendosni dhe ta nënvizoni...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Studioni ne SHBA per programet bachelor, master apo doktorature.

Nje lajm i mire na vjen nga American Corner Tirana. Jeni të interesuar të studioni në ShBA? Keni pyetje...