Thursday, February 25, 2021
- Advertisement -

SHOWING RESULTS FOR:

Unë kam një CV – Pse më duhet një letër motivimi?

Ju keni harxhuar kohën dhe keni kaluar të gjitha vështirësitë për të bërë CV-në tuaj dhe ata ju kërkojnë se nevojitet dhe një letër...

Pritshmëritë tuaja për pagën në një letër motivimi

Kur aplikoni për punë, disa punëdhënës mund t’ju kërkojnë të tregoni edhe pritshmëritë tuaja për pagën. Kështu që ju lihet juve të përcaktoni një...

Gabimi më i madh në një letër motivimi

Gabimi më i madh në një letër motivimi është rëndësia që i kushtohet asaj. Zakonisht punëkërkuesit krijojnë një CV në të cilën thjesht përmendin...

Këshilla për një letër motivimi të suksesshme

Letra e motivimit ju ndihmon në kontaktin e parë me kompaninë dhe ka si qëllim të kapë vëmendjen e seleksionuesit. Për këtë qëllim, pikat...

Leter Interesi / Motivimi – Pune Menaxheriale – Shembull 3

Si te shkruani nje Leter Interesi/ Motivimi per Pozicionet e Punes Menaxheriale? Shembull dhe Këshilla

Trajnim përgatitor mbi shkrimin e CV/Letër Aplikimi

DIMAK Albania (Qendra Gjermane e Informacionit për Migracion, Arsim Profesional dhe Karrierë) në bashkëpunim me duapune.com,  zhvilloi ditën e Mërkurë, datë 18 Dhjetor 2019,...

Çfarë është letra e motivimit

Letra e motivimit është kartvizita juaj, gjëja e parë që një punëdhënës merr nga ju. Ajo duhet përgatitur me kujdes, duke e personalizuar herë...

Letra e Motivimit

Pyetje: Si mund të shkruaj një letër motivimi (interesi) të rregullt? Ju lutem, a mund të më dërgoni ndonjë shembull? Faleminderit. Përgjigje: Letra e motivimit është një...

Latest news

Pune online nga shtepia.

Ne keto kohe te veshtira, kur pandemia po tregon piken me te larte te kurbes se saj, eshte e rendesishme te ruajme...

Kur do te perfundoje pandemia? OBSH deklaron.

Drejtori rajonal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Europën, Hans Kluge theksoi se shpërthimi i koronavirusit (COVID -19) do të përfundojë...

113 pozicione te lira pune nga 10 kompani

Cilat jane 10 kompanite qe ofrojne 113 vende te lira pune ne vend? Per t’u njohur me keto mundesi dhe detajet e...

Punet e dites, 22 shkurt – duapune.com

Ju njohim me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com Specialist IT CONSTRUCTION ENERGY PARTS...

10 gjera qe shefat mund te bejne dhe te frikesojne punonjesit

Shumë vite më parë kam intervistuar një kandidat në pozicionin e menaxherit. Ai ishte kompetent, i angazhuar dhe tregoi aftësi lidershipi, të...
- Advertisement -