Tuesday, October 20, 2020

Pozicionet e reja të punës sot në duapune.com

Duhen lexuar

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Shitje Zhvillim biznesi 2

Sot në duapune.com u postuan këto pozicione të reja pune:

  1. Thirrje për Ofertë, Pejë

https://duapune.com/jobs/thirrje-per-oferte-peje

  1. Ekonomist/e Prishtinë

https://duapune.com/jobs/ekonomiste-prishtine-2

  1. Teknolog/e të ushqimit Prishtinë

https://duapune.com/jobs/teknologe-te-ushqimit-prishtine#

  1. Menaxher i Departamentit të Financës

https://duapune.com/jobs/menaxher-i-departamentit-te-finances

  1. Recepsioniste Prishtinë

https://duapune.com/jobs/recepsioniste-prishtine-23

  1. Menaxher Salle Dyqani IT Durrës

https://duapune.com/jobs/menaxher-salle-dyqani-it-durres-2

 

Për më shumë vizitoni duapune.com

“Miku juaj për punë dhe karrierë”

 

 

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...