Sunday, February 28, 2021

8 gjërat që nuk duhet të bëni gjatë një interviste pune…

Duhen lexuar

Horoskopi: TOP 10 profesionet per Peshqit.

Për të lexuar mbi shenjat e tjera klikoni: >> Horoskopi << Top...

A ka pune te reja ne qytetin tim?

Njohuni me mundesite e punesimit te ofruara ne qytetet e Shqiperise. Aty ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga biznese apo...

Pune online nga shtepia.

Ne keto kohe te veshtira, kur pandemia po tregon piken me te larte te kurbes se saj, eshte e rendesishme te ruajme...

Kur do te perfundoje pandemia? OBSH deklaron.

Drejtori rajonal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Europën, Hans Kluge theksoi se shpërthimi i koronavirusit (COVID -19) do të përfundojë...

16interview21. Mos tregoni mungesë interesi apo entuziazmi.
2. Mos theksoni rëndësine e parave si interesin tuaj parësor për punën.
3. Mos pretendoni shumë për një kohë të shkurtër – tregohuni të hapur ndaj idesë për të filluar nga poshtë dhe të punoni për tu ngritur lart.
4. Mos fajësoni punëdhënësin e mëparshëm, komentet mundohuni t’i keni sa më pozitive.
5. Mos u tregoni të pavendosur, jo tolerantë apo me paragjykime.
6. Mos shkoni me vonesë në intervistën e punës.
7. Mos u tregoni kontradiktor në përgjigjet tuaja.
8. Mos pini cigare, mos përtypni çumëakiz edhe nëse të ofrohet apo nëse intervistuesi bën të njëjtën gjë, si dhe hiqni zilen e celularit.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi: TOP 10 profesionet per Peshqit.

Për të lexuar mbi shenjat e tjera klikoni: >> Horoskopi << Top...

A ka pune te reja ne qytetin tim?

Njohuni me mundesite e punesimit te ofruara ne qytetet e Shqiperise. Aty ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga biznese apo...

Pune online nga shtepia.

Ne keto kohe te veshtira, kur pandemia po tregon piken me te larte te kurbes se saj, eshte e rendesishme te ruajme...

Kur do te perfundoje pandemia? OBSH deklaron.

Drejtori rajonal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Europën, Hans Kluge theksoi se shpërthimi i koronavirusit (COVID -19) do të përfundojë...

113 pozicione te lira pune nga 10 kompani

Cilat jane 10 kompanite qe ofrojne 113 vende te lira pune ne vend? Per t’u njohur me keto mundesi dhe detajet e...