Wednesday, January 27, 2021

8 CEO të cilët u bënë milionera para të tridhjetave

Duhen lexuar

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

8 CEOJeni mbi 30 vjeç dhe nuk keni akoma një pasuri miliona dollarëshe? Cfarë nuk shkon me ju?

Merrni për shembull Elon Musk. Themeluesi i PayPal, tani 43 vjeç, bëri një pasuri prej $22 milion në 1999, kur sapo i blenë startup-in e tij; Zip2. Në atë kohë nuk kishte arritur ende të tridhjetat. Tani ai ka një pasuri prej $11.9 miliardë. Kjo nuk krahasohet me pasurinë e Mark Zuckerberg, i cili tani është 30 vjeç dhe ka një pasuri prej $34.8 miliardë.

Në qoftë se jeni të interesuar te dini më tepër për fushat ku operojnë dhe sa është pasuria e tyre e këtyre administratorëve ekzekutive, hidhini një sy fotos më lart.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...