Sunday, April 18, 2021

7 Rregulla për një intervistë pune

Duhen lexuar

QUIZ: Cili është mëngjarash?

Shikoni me vemendje figurën. Përgjigjja e saktë: NR 5

Mberrini vone ne pune? Cili ishte justifikimi?

Të gjithëve na ka ndodhur të mos arrijmë në orar në punë. Na ndodhin gjëra të paparashikuara, nuk zgjohemi mirë në mëngjes, na shkojnë...

Si te vendosni punen vullnetare ne nje CV?

Fakt: Punëdhënësve u pëlqen të shohin që ju keni kryer punë vullnetare. Kjo është mënyra se si ta vendosni dhe ta nënvizoni...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

job-interview1Praktikë!

1) Aparenca juaj është e rëndësishme. Vishuni pastër dhe bukur për punën që dëshironi.

2) Rrobat dhe aksesorët tuaj duhet të jenë klasike dhe konservative

3) Mbani kontaktin me sy dhe buzëqeshni … askujt nuk i pëlqen një fytyrë e trishtuar

4) Komunikimin jo-verbal eshte 80-90% e komunikimit. Kushtojini vëmendje gjuhës së trupit

5) Shtrëngim i duarve bënë diferncë …duhet të jetë i fortë dhe i vendosur!

6) Fjalori është gjithashtu i rëndësishëm ,… përdorni folje të fuqishme për të përshkruar arritjet tuaja

7) Mbani një zë të fuqishëm që përcjell besim dhe forcë

Mos harroni: Përgjigjuni të gjitha pyetjeve!

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

QUIZ: Cili është mëngjarash?

Shikoni me vemendje figurën. Përgjigjja e saktë: NR 5

Mberrini vone ne pune? Cili ishte justifikimi?

Të gjithëve na ka ndodhur të mos arrijmë në orar në punë. Na ndodhin gjëra të paparashikuara, nuk zgjohemi mirë në mëngjes, na shkojnë...

Si te vendosni punen vullnetare ne nje CV?

Fakt: Punëdhënësve u pëlqen të shohin që ju keni kryer punë vullnetare. Kjo është mënyra se si ta vendosni dhe ta nënvizoni...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Studioni ne SHBA per programet bachelor, master apo doktorature.

Nje lajm i mire na vjen nga American Corner Tirana. Jeni të interesuar të studioni në ShBA? Keni pyetje...