Saturday, October 24, 2020

6 pyetje që duhet ti bëni në një intervistë pune punëdhënësit tuaj potencial

Duhen lexuar

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

intervista1. Cilat janë gjërat më të rëndësishme që ju do të donit që unë të realizoj në tre muajt e parë nëse ju punësohem në këtë pozicion ?

2. Si matet apo rishikohet zakonisht performanca e një punojësi në punë?

3. Si e shikoni përshtatjen e aftësive të mija me nevojat e kompanisë tuaj ? (Kjo pyetje mund të çojë punëdhënësin që të shqyrtojë arsyet pse ju përshtateni me kompaninë, e cila është pikërisht ajo që ju doni që ata të mendojnë kur ju të largoheni nga intervista.)

4. A ka ndonjë gjë që unë duhet tju qartësoj apo specifikoj ? (Kjo është një nga pyetjet më të mira që ju mund ti bëni punëdhënësit në fund të intervistës tuaj. Eshtë mjaft e dobishme, sepse ajo do të sjellë ndonjë pyetje sqaruese që punëdhënësi mund të ketë në lidhje me kualifikimet tuaja. Nëse punëdhënësi mendon se ju nuk keni folur mjaftueshëm për aftësitë tuaja, ju do të keni akoma një shans për ta bërë këtë para se të largoheni nga intervista.)

5. Kur mendoni se mund të vendosni për përzgjedhjen finale të punojësit ?

6. A mund të kem kartëvizitën tuaj ? (Kur ju keni kartëvizitën e punëdhënësit, ju do të keni gjithë informacionin e kontaktit që ju duhet..)

Pinterest 2017

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...