Monday, January 25, 2021

56 pune aktive ne Teknologji Informacioni, IT

Duhen lexuar

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Njihuni me kerkesen e punesimit te kesaj jave ne kategorine e Teknologjise se Informacionit ne portalin duapune.com. Kompani te ndryshme jane ne kerkim te stafit te ri per pozicione te tilla si: Menaxher IT, Informaticien, Inxhinier Informatike, Inxhinier Sistemesh, Programues ne Web, Administrator te Dhenash, Zhvillues te ndryshem etj.

Ju njohim me disa nga punedhenesit dhe pozicionet qe ata ofrojne per kete kategori pune:

StarLabs – 4 pune aktive <<kliko

Scopic Software – 13 pune aktive <<kliko

Validata Group – 2 pune aktive <<kliko

Raiffeisen Bank Albania – 1 pozicion aktiv <<kliko

AssistDigital Tirana – 14 pozicione aktive <<kliko

Evolve Web Studio – 2 pune aktive <<kliko

ikubINFO – 7 pune aktive <<kliko

SFC ALB – 3 pune aktive <<kliko

New Media Communications – 4 pune aktive <<kliko

Per t’u njohur me pozicionet e tjera ne kete kategori vijoni kerkimin tuaj ketu: https://duapune.com/search/category/teknologji-informacioni

duapune.com

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...