Monday, June 14, 2021

536 pune aktive tani ne duapune.com

Duhen lexuar

Panairi i pare virtual i Punes dhe Aftesive ne Shqiperi – 16 Qershor 2021

Më datë 16 Qershor 2021, prej orës 09:00 - 16:00, do të organizohet Panairi i parë dhe më i madh virtual i...

Career Opportunities: Cabin Crew – Tirana, Albania

Cabin Crew Tirana Base Have you ever dreamed of a unique place of work while being on...

Si te perfshini Certifikatat ne nje CV apo Rezyme?

Ka shumë rëndësi që rekrutuesit të jenë në dijeni për njohuritë dhe aftësitë specifike të industrisë që ju...

ONLINE ENGLISH TEACHER

Native Camp. is one of the largest English schools and one of the best online tutoring schools in...

Per t’u njohur me punet aktive klikoni mbi “pune aktive

Finance >> 78 Pune aktive

Shitje-Zhvillim Biznesi >> 67 Pune aktive

Teknologji Informacioni >> 61 Pune aktive

Sherbim Klienti >> 54 Pune aktive

Ndertim dhe Industri e rende >> 48 Pune aktive

HOREKA-Hoteleri-Restorant-Kafe >> 39 Pune aktive

Biznes-Menaxhim Strategjik >> 36 Pune aktive

Administrim >> 22 Pune aktive

Marketing-Produkte >> 15 Pune aktive

Art dhe Televizion >> 14 Pune aktive

Burime Njerezore >> 11 Pune aktive

Mjekesore-Shendetsore >> 7 Pune aktive

Per me shume klikoni ketu:

>> Punet Aktive <<

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Panairi i pare virtual i Punes dhe Aftesive ne Shqiperi – 16 Qershor 2021

Më datë 16 Qershor 2021, prej orës 09:00 - 16:00, do të organizohet Panairi i parë dhe më i madh virtual i...

Career Opportunities: Cabin Crew – Tirana, Albania

Cabin Crew Tirana Base Have you ever dreamed of a unique place of work while being on...

Si te perfshini Certifikatat ne nje CV apo Rezyme?

Ka shumë rëndësi që rekrutuesit të jenë në dijeni për njohuritë dhe aftësitë specifike të industrisë që ju...

ONLINE ENGLISH TEACHER

Native Camp. is one of the largest English schools and one of the best online tutoring schools in...

Panairi Virtual i Punës dhe Aftësive 2021 – 16 Qershor

Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë të bëheni pjesë e edicionit të parë të "Panairit Virtual të Punës dhe Aftësive 2021", më datë 16...