5 gjera te tmerrshme qe bejne shefat e keqinj

0
522

Ekzistojnë disa sjellje dhe zakone të menaxhimit që dëmtojnë bizneset dhe i mbajnë ata larg nga realizimi i potencialit të tyre të vërtetë për të pasur një ndikim në botë.

Vendosja e gabuar e njerëzve në pozicione drejtuese, të cilëve u mungon aftësia për menaxhimin e njerëzve dhe inteligjenca emocionale mund të ketë rezultate katastrofike.

Më poshtë, ju sjellim 5 tipare dhe zakone të këqija të menaxherëve.

  1. Ata mikromenaxhojnë
  2. Ata ndrydhin idetë e të tjerëve
  3. Ata nuk janë të mirë në dëgjimin proaktiv
  4. Ata injorojnë dëshirën e njerëzve për t’u rritur dhe zhvilluar
  5. Ata nuk kanë guxim për të vepruar

Për më shumë mund të lexoni artikullin e plotë ketu