Thursday, October 22, 2020

5 aftësi që punëdhënësit duan që ju të keni në CV-në tuaj

Duhen lexuar

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

CV1.Komunikimi ( dëgjimi,të folurit, të shkruarit)
2.Lidershipi/ Aftësi menaxhuese
Lider që nxit arritjen e qëllimeve, që krijon një klimë produktive, dhe motivon besim, mobilizon dhe trajnon punonjësit për të arritur standarte të larta të performancës.
3.Planifikon/ Organizon
Nxitës i arritjeve, me aftësi planifikuese dhe organizative të shkëlqyera dhe me cilësi orientuese të detajuara.
4.Zgjidh problemet/Arsyeton/Krijues
Nismëtar I zgjidhjes së problemeve I cili gjeneron zgjidhje te pranueshme dhe shqyrton ankesat.
5.Bashkëpunues
Punon në grup i cili ndërton marrëdhënie të shkëlqyera besimi me klientët dhe kolegët.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...