Wednesday, January 20, 2021

5 aftësi që do të dyfishojnë vlerën tuaj në tregun e punës

Duhen lexuar

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

foto 8Ne jo gjithmonë jemi gjykuesit më të mirë të aftësive që ne zotërojmë. Kjo mund të sjellë si pasojë shkrimin e një CV-je jo shumë cilësore duke qenë se jo gjithmonë jemi në gjendje të përcaktojmë aftësitë  më të mira që duhen theksuar në një CV.

Më poshtë listohen disa aftësi (që ju edhe mund t’i keni) të cilat ju favorizojnë që të fitoni një punë më lehtësisht.

Aftësitë në të shkruar

Këto janë aftësi që kërkohen më së shumti nga punëdhënësit në çdo lloj pozicioni pune të çdo lloj industrie. Të qënurit i aftë për të shkruar mirë, ju ndihmon juve të korrni sukses në pothuajse çdo fushë të karrierës suaj. Çdo herë që ju shkruani një email, një raport apo qoftë edhe një shënim të shpejtë, do i bëjë të tjerët të kuptojnë që jeni një komunikues i mirë.

Aftësitë në të folur dhe në të prezantuar

Aftësia për të prezantuar informacion në një dhomë plot me njerëz në një mënyrë bindëse, është një aftësi shumë e vlefshme që do t’ju ndihmojë ju në karrierën tuaj. Në të njejtën kohë përveç se shfaqeni shumë konfident para të tjerëve në mënyrën si flisni, ju gjithashtu demonstroni dhe aftësitë tuaja të të shkruarit.

Njohja e disa gjuhëve të huaja

Sigurisht një gjë e tillë përbën një avantazh për ju pasi ju bën të diferencoheni nga të tjerët dhe gjithashtu ju jep mundësi për një pagë më të lartë.

Aftësitë në programim

Kjo mbase është aftësia më e vlefshme dhe më e kërkuar nga punëdhënësit. Njohuritë bazë në gjuhët e programimit si HTML, CSS, Javascript, dhe Jquery ju bëjnë juve një aplikant që diferencohet dhe dallohet lehtë nga aplikantët e tjerë. Duke qenë se sot të gjitha fushat janë të përfshira nga teknologjia, marrja e njohurive të tilla duhet të konsiderohet nga ju.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...