Wednesday, April 21, 2021

48 punë të reja sot në duapune.com

Duhen lexuar

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Shitje Zhvillim biznesi 5

Javë e re, punë të reja! Ju njohim me 48 mundësi punësimi sot në duapune.com

Mos humbisni kohë! Klikoni në çdo pozicion për të marrë informacionin e duhur dhe për të aplikuar:

Teknologji Informacioni

1.  Remote DevOps Engineer (Junior)

2.  Application Developer Prishtine

3.  Webmaster

Ndërtim dhe Industri e rëndë

1.   Arkitekt Durres

2.   Arkitekt/e Prishtine

3.   Inxhinier Mekanik

Shitje-Zhvillim Biznesi

1.   Agjent Terreni

2.   Asistent ne dyqan

3.   Menaxhere Prishtine

4.   Menaxher per Supermarket

5.   Specialist ne Sektorin e Shitjeve

6.   Menaxher Shitjesh

7.   Specialist i Shitjeve

Financë

1.   Ekonomiste per supermarket

2.   Ekonomiste per supermarket Durres

3.   Kasiere/Elbasan

4.   Accounting and Business Assistant Prishtine

5.   Oficer Kredie Shkoder

6.   Oficer Kredie Tirane

7.   Oficer Kredie Vlore

8.   Oficer Kredie Elbasan

9.   Oficer Kredie Durres

10.  Oficer Kredie Berat

11.  Oficer Kredie Fier

12.  Oficer Kredie Fushe Kruje

13.  Oficer Kredie Gjirokaster

14.  Oficer Kredie Korce

15.  Oficer Kredie Kukes

16.  Oficer Kredie Lezhe

17.  Oficer Kredie Lushnje

18.  Oficer Kredie Peshkopi

19.  Oficer Kredie Pogradec

20.  Financiere

Koordinator Projektesh

1.      Project SUREP Prishtine

2.      Terms of Reference – SUREP Prishtine

Shërbim Klienti

1.      Specialist i Shërbimit të Konsumatorëve

Biznes Menaxhim Strategjik

1.      Opertor/e Elbasan

2.      Menaxher/e të Materialeve të Modës Prishtine

Tjetër

1.      Rrobaqepese Prishtine

2.      Sanitare

3.      Kamarier

4.      Banakier

Art dhe televizion

1.      Graphic Designer

Instalime Mirëmbajtje

1.      Teknik Instalimi

Marketing dhe Produkte

1.      Specialist/e Marketingu

Ligjore

1.      Jurist

Administrim

1.      Drejtor Dege/ Agjent Sigurimesh/ Dega Pogradec

2.      Agjent Sigurimesh/ Drejtor I Degës, Dega Sarandë

3.      Drejtor Dege/ Dega Lushnje

Për mundësi të tjera vizitoni duapune.com

Ju urojmë sukses!

“Miku juaj për punë dhe karrierë” 

 

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Punet e dites, e hene 19 prill 2021

E hena ka nisur vrullshem ne duapune.com dhe kerkesat per punesim nga bizneset dhe kompanite e ndryshme jane te shumta. Po ju...