Sunday, January 17, 2021

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Duhen lexuar

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28 kompani te ndryshme jane ne kerkim te stafit te ri per pozicione te tilla si:

Inxhinier Ndertimi, Kuantifikimi, Hidroteknik, Strukturist, Elektrik, Elektronik, Arkitekt, Specialist Mirembajtje, Karpentier, Drejtor Teknik, Inxhinier Supervizor etj.

Ju njohim me disa nga punedhenesit dhe pozicionet qe ata ofrojne per kete kategori pune:

4 A-M SHPK

Gener 2 sh.p.k.

Arlis Ndertim shpk

 Agikons

2RC

CITY CONSTRUCTION GROUP INC

*Klikoni mbi çdo titull pune per te ditur me shume ose per te aplikuar prane kompanise.

Per t’u njohur me te gjitha punet e lira ne kete kategori, ndiqni kete lidhje: https://www.duapune.com/search/category/ndertim-dhe-industri-e-rende

Sukses ne aplikim!

duapune.com

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Pune ne Digital Marketing dhe aftesite e kerkuara

Content & Marketing Professionals Nese po kerkon te rritesh ne karriere ne sektorin e marketingut dhe sidomos marketingut digital,...